Jump to content
_TazZy

Odwołanie od bana - Tazzy

Recommended Posts

Twój nick:。:゜★。 TαzZч ツ katujemy.eu

Data/Mapa: 13.09.2024 \ Godziny nie pamietam.

SteamID: 76561199768258156

Serwer (mod):  Only Mirage #3                       

Opis sytuacji: Nie wiem tak naprawde co się stało i dlaczego zostałem zbanowany, widziałem w logach że ban został nadany przez mooncap z powodu aima oraz wh :))))
Co mnie troszkę śmieszy bo tam gra masa odjebanych ludzi i jakoś nic z tym nie robicie a ja wychodząc na mida i celując w okno daje gosciowi tapa i odrazu mnie z serwera wy*******a z informacja że zostałem zbanowany :/ Troche przykre że tak traktujecie normalnych graczy, nawet sam ayo powiedział wczoraj jak mu cheatera podstawiłem że ten gość nie jest odwalony bo godziny nie grają ponieważ są inne gry FPS ale chyba valoranta nie ma co porównywać do cs2 :D mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie zgłoszenie ponieważ poznałem już kilka osób na serwerze i fajnie się grało do czasu aż mooncap okresu nie dostał :) pozdroo <3

• Haha 2
  • Sad 1

link do demka nr1: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240913-2218-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 
  czasówki:
17:30 strzał przez smoka nie widział modelu przeciwnika
25:02 gdy przeciwknik wchodzi na tetrisa celownik od razu idzie w to miejsce 

demo nr2: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240913-2306-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
czasówki:
18:47 celownik idealnie na body enemy 
20:32 zabija typa w pałacu bierze broń i od razu wcelowuje się na przeciwnika który idzie na shifcie od respu terro 
24:37 nie widział przeciwnika + celował przez ściane 
29:12 0 sprawdzania od razu wcelowany w shorta peekuje + na 3 przeciwniku zblokował mu się celownik przez ściane 
29:31 enemy nawet nie peeknął  a strzał leci w jego strone przez ścianę 
29:48 w ciągu 5 sekund obraca sie 2 razy do tyłu patrząc czy enemy nie podchodzi mu pleców (bo wie, że tam jest)
31:23 0 sprawdzania pozycji od razu peekuje wcelowany w shorta 
32:45 mierzenie przez ścianę w głowe przeciwnika 
35:00 nie sprawdza żadnej pozycji wyczekuje typa na shorcie bo wie, że jest wcelowany 
36:06 zerkanie na przeciwnika z mida 
37:47 nie słyszy typa w underze a mimo to i tak na niego peekuje 
47:57 gościu widzi, że enemy jest na belce w jungli i od razu celownikiem wcelowuje się w jego miejsce 

demo nr3: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240913-2359-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
6:28 nie widział enemy w smoku mimo to prefire leci w niego 
9:11 skakanie i mierzenie w typa w apsach, którego nie miał prawa widzieć 
13:40 skanowanie przez ściane idealnie w body przeciwnika 
15:52 co tu więcej mówić, czyste wh nie widział go nawet 

• Administrator

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.