_TazZy Posted September 14, 2024 Share Posted September 14, 2024 Twój nick:。:゜★。 TαzZч ツ katujemy.eu Data/Mapa: 13.09.2024 \ Godziny nie pamietam. SteamID: 76561199768258156 Serwer (mod): Only Mirage #3 Opis sytuacji: Nie wiem tak naprawde co się stało i dlaczego zostałem zbanowany, widziałem w logach że ban został nadany przez mooncap z powodu aima oraz wh :)))) Co mnie troszkę śmieszy bo tam gra masa odjebanych ludzi i jakoś nic z tym nie robicie a ja wychodząc na mida i celując w okno daje gosciowi tapa i odrazu mnie z serwera wy*******a z informacja że zostałem zbanowany :/ Troche przykre że tak traktujecie normalnych graczy, nawet sam ayo powiedział wczoraj jak mu cheatera podstawiłem że ten gość nie jest odwalony bo godziny nie grają ponieważ są inne gry FPS ale chyba valoranta nie ma co porównywać do cs2 :D mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie zgłoszenie ponieważ poznałem już kilka osób na serwerze i fajnie się grało do czasu aż mooncap okresu nie dostał :) pozdroo <3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 14, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 14, 2024 @ mooncap Rozpisz demko, 24h. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mooncap Posted September 14, 2024 Share Posted September 14, 2024 link do demka nr1: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240913-2218-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip czasówki: 17:30 strzał przez smoka nie widział modelu przeciwnika 25:02 gdy przeciwknik wchodzi na tetrisa celownik od razu idzie w to miejsce demo nr2: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240913-2306-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip czasówki: 18:47 celownik idealnie na body enemy 20:32 zabija typa w pałacu bierze broń i od razu wcelowuje się na przeciwnika który idzie na shifcie od respu terro 24:37 nie widział przeciwnika + celował przez ściane 29:12 0 sprawdzania od razu wcelowany w shorta peekuje + na 3 przeciwniku zblokował mu się celownik przez ściane 29:31 enemy nawet nie peeknął a strzał leci w jego strone przez ścianę 29:48 w ciągu 5 sekund obraca sie 2 razy do tyłu patrząc czy enemy nie podchodzi mu pleców (bo wie, że tam jest) 31:23 0 sprawdzania pozycji od razu peekuje wcelowany w shorta 32:45 mierzenie przez ścianę w głowe przeciwnika 35:00 nie sprawdza żadnej pozycji wyczekuje typa na shorcie bo wie, że jest wcelowany 36:06 zerkanie na przeciwnika z mida 37:47 nie słyszy typa w underze a mimo to i tak na niego peekuje 47:57 gościu widzi, że enemy jest na belce w jungli i od razu celownikiem wcelowuje się w jego miejsce demo nr3: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240913-2359-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 6:28 nie widział enemy w smoku mimo to prefire leci w niego 9:11 skakanie i mierzenie w typa w apsach, którego nie miał prawa widzieć 13:40 skanowanie przez ściane idealnie w body przeciwnika 15:52 co tu więcej mówić, czyste wh nie widział go nawet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted September 14, 2024 Administrator Share Posted September 14, 2024 Skoro nie potrafisz się zachowywać jak człowiek, to my nie będziemy oglądali żadnych dem. Pozdrawiam, z banem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted September 14, 2024 Administrator Share Posted September 14, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts