Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)

Nick: peRM ? ;O
Imię: Kacper
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198253297909/  STEAM_0:1:146516090
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byłem wielokrotnym adminem servera, pełniłem sprawnie swoją rolę. Także coś tam umiem :) 
Staż na serwerze:  https://www.gametracker.com/player/peRM %3F %3BO/54.38.48.3:27015/ (Kiedyś był większy staż za czasów innych właścicieli :D wróciłem niedawno  do serverka)

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serverze, często zdarza się tak, że jak nie ma admina na serwerze to troszeczkę się dzieje  (każdy rozumie że pracują i mają prywatne życie). Przeważnie od paru dni siedzę od rana do wieczora, więc myślę że taka druga para rąk do pomocy się przyda. 

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Kontakt: Steam / Discord / Forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez peRM ?
  • Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

Nie no ogólnie to chłop jest ogarnięty. Nie słyszę na majku ale nie uważam, żeby to był jakiś ważny punkt, który przeważa w rekrutacji. 

Na pewno spokojny chłop, doświadczony, choć tu muszę zaufać, nie widziałem Twoich skillów jako admin. A co mi tam, za dużo min w przejściu, skanowania płotów czy innych przewinień przy których admin musi być, żeby wymierzać sprawiedliwość.

Tylko to GT...

Ode mnie masz TAK zresztą i tak głos ostateczny będzie należał do Pandy. 
Powodzonka!

Edytowane przez james0v
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

+Steam

+Doświadczenie

+Znajomość AMXX

+Kulturalny i spokojny 

+ często go widzę na serwerze 

- GT do poprawy 

Jestem na TAK

Edytowane przez voltras777
  • Lubię to! 2
Opublikowano

spoko gościu zawsze cos tam dopomoże jak ktoś się o coś spyta, często jest na serwerze jak najbardziej na tak ;) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Mimo krótkiego GT przyjmuje ze względu na dobre opinie wśród graczy i administratorów, a każda taka osoba jest przydatnym adminem. Wprowadzimy Cię do naszej ekipy i będziemy się przyglądać, zapraszam na DC.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.