Jump to content
Fisha

[3] Prawda czy fałsz - Slavic boy

Recommended Posts

KT1.PNG

zxc.webp

Cześć! Przygotowałam dla was nową zabawę redakcyjną, w której waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które
z tych historii są prawdą, a które kłamstwem. 

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji.

→ Bohaterem tej serii jest: @ Slavic boy

Powodzenia! :serduszko:

zxc.webp

1.png.44bd7fc44bc4ba414c2025cfc4374080.png
Tak naprawdę to nie jestem osobą homoseksualna, lubię wchodzić na różne sieci i zagotowywać ludzi do czerwoności. Czerpie przyjemność z wprowadzania dużej kontrowersji,  wszędzie gdzie się pojawiam, to czyni mnie na swój sposób ciekawym. Dzięki temu, jak duża ilość osób nie jest tolerancyjna, zyskuje duże zainteresowanie wśród społeczności.

2.png.8045be3e6a44dcb3d539bd1051d0cc40.png
Swoją aktualną miłość poznałem w kościele.  Od tamtego dnia bardziej uwierzyłem w Boga, ale wciąż nie wierzę w instytucję, jaką jest Kościół. Wiele razy chodząc do spowiedzi Ksiądz nie rozgrzeszał mnie z win, ale wszystkim w rodzinie mówiłem, że dostałem rozgrzeszenie. Do chodzenia do Kościoła namówiła mnie moja babcia Tereska, która nie może bez tego żyć. Za każdym razem, kiedy odmówię pójścia z babcią na msze, nie dostaje obiadu. Teraz trochę historii o counter-strike moja przygoda z tą grą rozpoczęła się w 2017 roku, kiedy z kumplami graliśmy turnieje, zakładając się o duże pieniądze. 

3.png.cf961143818be04187b3114dd09f6eab.png
Jestem studentem elektrotechniki, moimi zainteresowaniem jest jazda na rowerze, szczególnie  bmx i urban dh. Kocham szachy, gram od 2009 roku, czyli od pierwszej klasy podstawówki, kiedy rodzice zapisali mnie do szkolnego kółka. Dodatkowo interesuje się modą (streetwear), od niedawna w wolnej chwili uczę się Rosyjskiego.
Wcześniej na sieciach counter-strike udzielałem się jako redaktor, właśnie dlatego znam się z @  Fisha  bardzo długo. Na wcześniejszym projekcie wspólnie prowadziliśmy kącik redakcyjny 

• Like 2
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.