Fisha Posted September 12, 2024 Deserved Woman Share Posted September 12, 2024 Cześć! Przygotowałam dla was nową zabawę redakcyjną, w której waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które z tych historii są prawdą, a które kłamstwem. → Każdy ma tylko jedną próbę → Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji. → Bohaterem tej serii jest: @ Slavic boy Powodzenia! Tak naprawdę to nie jestem osobą homoseksualna, lubię wchodzić na różne sieci i zagotowywać ludzi do czerwoności. Czerpie przyjemność z wprowadzania dużej kontrowersji, wszędzie gdzie się pojawiam, to czyni mnie na swój sposób ciekawym. Dzięki temu, jak duża ilość osób nie jest tolerancyjna, zyskuje duże zainteresowanie wśród społeczności. Swoją aktualną miłość poznałem w kościele. Od tamtego dnia bardziej uwierzyłem w Boga, ale wciąż nie wierzę w instytucję, jaką jest Kościół. Wiele razy chodząc do spowiedzi Ksiądz nie rozgrzeszał mnie z win, ale wszystkim w rodzinie mówiłem, że dostałem rozgrzeszenie. Do chodzenia do Kościoła namówiła mnie moja babcia Tereska, która nie może bez tego żyć. Za każdym razem, kiedy odmówię pójścia z babcią na msze, nie dostaje obiadu. Teraz trochę historii o counter-strike moja przygoda z tą grą rozpoczęła się w 2017 roku, kiedy z kumplami graliśmy turnieje, zakładając się o duże pieniądze. Jestem studentem elektrotechniki, moimi zainteresowaniem jest jazda na rowerze, szczególnie bmx i urban dh. Kocham szachy, gram od 2009 roku, czyli od pierwszej klasy podstawówki, kiedy rodzice zapisali mnie do szkolnego kółka. Dodatkowo interesuje się modą (streetwear), od niedawna w wolnej chwili uczę się Rosyjskiego. Wcześniej na sieciach counter-strike udzielałem się jako redaktor, właśnie dlatego znam się z @ Fisha bardzo długo. Na wcześniejszym projekcie wspólnie prowadziliśmy kącik redakcyjny 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOPE Posted September 12, 2024 V.I.P Share Posted September 12, 2024 1. Prawda 2. Fałsz 3. Fałsz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f u t u b a. Posted September 12, 2024 Share Posted September 12, 2024 1. Fałsz 2. Fałsz 3. Najświętsza prawda Fisha September 25, 2024 Prawidłowa odpowiedź, reputacja przyznana. Gratulację! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilbo Baggins Posted September 12, 2024 Share Posted September 12, 2024 1. Fałsz 2. Fałsz 3. Prawda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatima Posted September 12, 2024 Katowicz Investor V.I.P Share Posted September 12, 2024 1.Fałsz 2.Fałsz 3.Prawda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts