marcin paruwa 1 Posted September 11, 2024 Share Posted September 11, 2024 (edited) Twój nick: Marcin Paruwa Nick admina karającego: aezakmi Data/Mapa: de_Mirage 11.09 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199072360902/ Serwer (mod): Losowe moce Opis sytuacji: dostalem mute na czacie za bycie toxiciem z polecenia opiekuna jakos tak nie wiem co mam pisac chcialbym dostac unmute poprostu inni powinni miec wiekszy dystans szczegolnie terson :) Edited September 11, 2024 by marcin paruwa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aezakmi Posted September 11, 2024 Share Posted September 11, 2024 Dostales gaga ode mnie z polecenia @ kolega od demek za swoje ogolne zachowanie na serwerze, dostawales kilka dluzszych kar, nie pomagaly, koniec koncow dostales na miesiac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 11, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 11, 2024 Krótkie bloki na Ciebie nie działają więc dostałeś dłuższego. Nie wiem czemu jesteś zdziwiony patrząc na taką historię: Myślałeś, że w nieskończoność będziesz dostawać po 30 minut? Dla przykładu jaki poziom reprezentujesz to wrzucam wiadomości ze wczoraj tylko z okresu 30 minut. Do tego obrażanie moich adminów na forum, bo dostałeś (słusznego) bloka ( @ Moderator chyba możecie coś z tym zdziałać też jeśli nie było reporta): Nie będę tolerował toksycznych osób na serwerze. Jeśli za miesiąc wrócisz do tego zachowania to się szykuj, że następny blok będzie na zawsze. PS: Dodam też żebyś się nie zdziwił; jeśli będziesz omijał bloka przez pisanie z @ czy będziesz spamował na u@ to będziesz dostawać bany i to nie takie na 30 minut. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 11, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 11, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts