Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: blaqus
Imię: Mateusz
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/bLAqS/ | STEAM_0:0:515414003
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Zacząłem jak każdy, od admina na serwerze byłem nim przez jakieś pół roku. Po tym czasie awansowałem na opiekuna serwera i byłem nim przez jakiś rok. Tam nauczyłem się grzebać przy pluginach i serwerze. Następnie prowadziłem swój serwer wspólnie z kolegą przez 2 lata do momentu wejścia cs2. Potem to już pomagałem jednej sieci, ale to już tylko na discordzie, bo zajmuję się pisaniem botów w wolnym czasie.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/server_info/mirage2.katujemy.eu:27015/top_players/?query=blaqus
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Wróciłem do grania w csa po długiej przerwie, ponieważ odpuściłem grę po wejściu w życie cs2. Nie chce mi się robić swojego serwera ze względu na stabilność serwerów cs2 i chciałem sobie do tego wrócić jako admin serwera, póki się to nie ustabilizuje. Sądzę, że przyda się pomoc, mimo że długo nie gram — to widzę, że często brakuje admina na serwisie. Pozdrawiam
Kontakt: Discord/Steam/TS3
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

+wiek
+steam accaount
+doswiadczenie
+znajomosc obslugi admina

-aktywnosc
Problem jest taki ze nigdy nie widzialem zebyc co kolwiek pisal na chacie wedlug mnie jestes zwyklym zjadaczem chleba ktory nie prezentuje sie z zadnej strony i dlatego jestem na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

+- aktywność

+- kultura ( Nie jesteś za bardzo aktywny na say/voice, a gdy cię tam widziałem, to bywały sytuacje, w których na czacie nie byłeś zbyt miły.)

Jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

+Doświadczenie.
+Kultura. Chociaż ciężko mi to ocenić ze względu na -vvvvvvvvvvv-

-Aktywność.
Szczerze pomimo 2/3 plusów w twoim przypadku, ten minus za aktywność jest zbyt znaczący. Porównajmy sobie to ile przeciętnie ludzie nie ubiegający się o tę funkcje, spędzają na serwerze czasu z tym, ile ty tego czasu byłeś jak dotąd w stanie poświęcić dla Mirage#2, no nie wychodzi to na twoją korzyść, w zasadzie jesteś tutaj nowy, może i w ostatnim tygodniu trochę grałeś, jednak tak jak wspomniałem jesteś tu nowy. Pograj dłużej i daj się poznać, a być może następnym razem - będę na tak.

Na Nie.

• Lubię to! 1
  • Moderator
Opublikowano

+Doświadczenie

+-Kultura - nie jestem w stanie cię opisać 

-Aktywność

Twoje doświadczenie bardzo przemawia za tobą, jednakże twój czas na serwerze jest po prostu znikomy.  Pograj trochę więcej, daj się też lepiej poznać społeczności serwera i wtedy próbuj ponownie. 

Jestem na NIE.

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Doświadczenie
+ Steam

+- Kultura
- Aktwyność

U nas nie ma tak łatwo na dostanie posady administracyjnej, musisz pokazać nam administratorom jak i opiekunowi żebyśmy mieli pole do popisu w twoją strone, aktualnie jestem na NIE.

Jeśli zmienisz swoją aktywność, wtedy się uchylę na okres próbny.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.