Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wiem że nie odczekałem wymaganych pięciu dni na złożenie kolejnego podania o admina, ale uważam że jest to konieczne, ponieważ na serwerze jest coraz więcej sytuacji, że jest samowolka i nikt nie respektuje ustalonych z góry zasad. Mam nadzieję że weźmiecie to pod uwagę czytając to podanie.

Nick: drmz

Imię: Adrian

Staż na serwerze: 5 dni oraz bardzo długi staż na forum

Doświadczenie: Bardzo duże, byłem adminem na bardzo wielu modach i na wszystkich starałem się wykonywać swoją robotę. 

Znajomość AMX [0/8]:6.5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nieraz

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Bardzo długo, mam dużo wolnego czasu teraz. A w godzinach 2+ godzin dziennie :)

Dlaczego Ty?:

- Jest bardzo mało adminów na serwerze (aktywnych)

- Jest bardzo duża samowolka na serwerze

- Wiele osób nie zna zasad, i chciałbym im pomagać

- Jestem w sieci bardzo długo i wiem jak się dogadywać z ludźmi, nikogo nikogo nie faworyzuję, do każdego podchodzę osobiście.

- Jestem wyrozumiały i mam ogromne doświadczenie w tym temacie

- Będę starać się dawać przykład graczom jak i adminom jak powinni się zachowywać na serwerze, jak i poza nim

- Będę ogarniał nieprzyjemne atmosfery, oraz wszystkie moje czyny będą dokonywane aby pomagać graczom serwera

- Da się ze mną pograć

- Jestem miły w stosunku do każdego gracza (jeżeli jest on dla mnie miły i nie nadużywa mojej cierpliwości)

Kontakt: steam, forum poprzez pw

SID: STEAM_0:1:32501149

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Jeśli grasz na steam Masz moje tak. Jesteś ogarniętym i miłym człowiekiem. Miałeś dobry kontakt z innymi. Jeśli grasz na steam Masz moje tak

Opublikowano

Jestem na tak świrze :P

+aktywność (mowisz 2h ? a jestes po 4h :P)

+ogarniety

+sympatiko

+dobrze się z toba gra

+brak aktywnych adminów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.