Jump to content
Panda41

[COD 301] Konkurs na klasę SP

Recommended Posts

Witajcie!

Wychodzimy do was z konkursem, aby to wasza nowa klasa została wprowadzona na serwerze.

Używając poniższego wzoru, proponujecie swoją nową klasę Super Premium. Wybrana zostanie najlepsza i najbardziej pasująca do naszego serwera, pokażcie swoją kreatywność!

Nazwa:

Bronie:

HP:

INT:

Wytrz:

KON:

Opis:

Możecie na końcu rozwinąć swoją propozycje, opowiedzieć dlaczego taki pomysł i co to wprowadzi na serwer.

Nagroda dla zwycięzcy: Dostęp do nowej klasy przez 45 dni, VIP na 30 dni oraz 5000 honoru.

Dodatkowo, po wprowadzeniu nowej klasy będzie obowiązywać dla wszystkich promocja -50% na przeniesienie EXPA tylko na nową klasę.

• Like 1
  • KAT 1
  • Wow 1

Nazwa: Wyścigówka xD

Bronie: Dual Berretty, Mac-10

HP:100 bazowo

INT: Do wyboru

Wytrz: Do wyboru

KON: +10 niż bazowa

Opis: Postać posiada Mac-10 oraz zwiększoną kondycję, jako skill postaci na 5 sekund zwiększa jej prędkość tak myślę +70? po tym czasie postać jest spowolniona do końca rundy -20 kondycji od bazowej. ( na 1shocie kiedyś ta klasa była zarąbista xD) 

• Like 2

Nazwa: Wily (od ang. "przebiegły")

Bronie: M4A1, AK 47

HP: 120 hp

INT: 0

Wytrz: 20

KON: 0

Opis: Eliminator rozrzutu, + 5 dmg do podstawowych broni, widzi wrogów na radarze

(hp, int, wytrz., kon. oczywiście jest do dopasowania pod serwer, podstawowe dmg też do ustalenia 5 lub 7)

Edited by james0v
  • Like 2
  • Wrr 1

12 minut temu, krayN napisał(a):

Nazwa: Cichy zabójca

Bronie: M4A1, HE

HP: 10

INT: 5

Wytrz: 0

KON: 10

Opis: +7 dmg z M4A1, przebranie wroga 1/5 na pojawienie się na respie wroga i 1/3 z HE

Tutaj zamiast przebrania wroga proponuje ciche kroki Hihi <3

• Like 2

Nazwa: Pistolero

Bronie:USP/Glock

HP: 20

INT: 0

Wytrz: 10

KON: 20

Opis: 1/6 na natychmiastowe zabicie z usp/glocka, zmniejszona widoczność do 150/255, nieskończony magazynek.

Zablokować perk agent 007 i twarda ręka na tej klasie. 

Klas z ak47, m4, mp5 jest sporo, więc myślę, że pistolet będzie ciekawą odskocznią, szczególnie, że będzie to wymagało trochę skilla. Ja sam lubię w/w perki i grę z pistolami i patrząc po innych serwerach cod, inni też mają z tego zabawę.

• Like 3

22 godziny temu, voltras777 napisał(a):

Nazwa: Assasin 

Bronie: Mp5 usp 

HP:10

INT:-10

Wytrz:0

KON:40

Opis: 1/1 Z noża, zmniejszona widoczność , autobh , moduł odrzutowy

Marzenie, ale ta klasa jest tak za mocna i odbiegająca od balansu od pozostałych s-premek, że wątpię że to przejdzie xd

Super premka z jakimś Auto Bunny Hopem powinna być, bo tego bardzo brakuje, ja w sumie proponuje 

Nazwa: Generał

Bronie: usp, scout

HP: 30

INT: 10

Wytrz: 20

KON: 30

Opis: 1/2 lub 1/3 szansy na zabicie ze Scouta, AutoBH, dodatkowy skok, ciche kroki

• Like 2

Nazwa: Narkoman
Bronie: M4A1 / Deagle
HP : 30
INT : 5
Wytrz : 10
KON : 15
Opis:  Po naładowaniu nożna 1/5 na zatrucie  swoich wrogów, +20 hp za zabicie wroga 

Nazwa : Wampir

Bronie : AK47/HE
HP : 20

INT : 0
Wytrz : 5
KON : 20

Opis: 10% zadanych obrazen zamienia na hp , 1/4  na zabicie z HE  +5 dmg z ak47

Nazwa : Sprinter

Bronie : Deagle/Knife 
HP : 10

Wytrz : 5
KON : 30

Opis : Klasa Poisada bannyhopa + 2 skoki 1/1 z noża, modul odrzutowy , nie dostaje obrazen od upadku, kamuflaż  50% , 1/4 z Deagla 

Nazwa : Wariat 

Bronie : m245(krowa).smoke.flashbang,he
HP : 40

Wytrz : 25
KON : 0

Opis : Klasa posiada sporo życia oraz wytrzymałości,krowe z której ma lekki ogranicznik 25% +7dmg z niej + (spowolnienie wroga 1/6 )

Edited by SztywnyMisza
  • Like 2

ANKIETA

Długo się zastanawiałem i dziękuje wam za tak liczne propozycje. Widać, że dużo propozycji jest o dodanie klasy z AutoBH. Otóż kiedyś na serwerze mieliśmy możliwość zakupu w sklepie AutoBH na rundę, i podczas gdy dużo osób kupowało tą umiejętność, to w pewnym momencie zamiast CoD'a to robił się ganiany, i pojawiało się dużo głosów niezadowolenia. Także na ten moment nie jestem przekonany na taką klasę, ponieważ gdyby się taka pojawiła, i dużo osób by tym grało to mogło by się zrobić nieciekawie. Widzę też sporo propozycji np. 1/4 z deagla, 1/4 z pistoletu, 1/X z M4/A4. Również nie jestem fanem wprowadzenia elementu RNG, pamiętacie Morderce gdy miał 1/11 na zabójstwo? Strasznie często to siadało i też było sporo głosów niezadowolona, ostatecznie nie ma klasy z szansą 1/X na zabicie, poszliśmy w droge +X dmg i jest to uczciwe rozwiązanie. Z tego wszystkiego wybrałem propozycje od @ krayN @ peRM ? @ fr0zen , na których klasy możecie oddawać głosy w ankiecie. Na wyróżnienie myślę nad wymianą paru klas, np Wampir od @ SztywnyMisza czy Wyścigówka od @  Rimsiie  w miejsce obecnych klasy zwykłych/premium.

Edited by Panda41
  • Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.