Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: czeczup Katujemy.eu
Imię: Karol
Link do profilu Steam oraz SteamID: 
-https://steamcommunity.com/profiles/76561199348375301 (miałem/mam konto jeszcze jedno z którego nie korzystam) 
-ID Steam: 76561199348375301
Jakie jest Twoje doświadczenie?:  rolę admina pełniłem parę miesiecy temu na nie istniejący już serwerze i posiadam lekkie doświadczenie na tej roli, ale jeżeli czegoś bym nie wiedział oczywiścię chętnie zwrócę sie po pomoc.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/czeczup Katujemy.eu/mirage2.katujemy.eu:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: ponieważ jestem bardzo ambitny i chętnym do pomocy chłopakiem który zawsze pomoże każdemu kto tej pomocy będzie potrzebować i jestem bardzo aktywny, i po prostu widzę siebie na serwerze pełniącego tą rolę. Na forum jeszcze zbytnio się nie udzielałem ale zacznę sie udzielac.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt:Discord/Steam/Messenger
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Edytowane przez czeczup
  • Lubię to! 1
Opublikowano

+ Doświadczenie
+ Kultura
+ Wiek

+- Aktwyność

Jestem za okresem próbnym, widziałem Ciebie nie raz na serwerze ale to i tak nie jest zbyt duża aktywność bo wbijałeś ja jedną mapę, popraw się troszkę bardziej i będzie superancko. Co do twojej kultury, mogę powiedzieć że masz na wysokim poziomie, za lekki troll dostałeś kicka -  zrozumiałeś swoje zachowanie, przeprosiłeś mnie i było wszystko cacy. Nie żywie urazy :3

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

+doświadczenie

+kultura

+miły

+/-aktywność

Miły chłopak zawsze da info, jak trzeba to się pośmieje.

Tak jak koledzy u góry jestem za okresem próbnym

Edytowane przez Yoogi
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.