spd Posted September 9, 2024 Share Posted September 9, 2024 Twój nick: sp33dy Data/Mapa: 09.09.2024/ cbbl SteamID:STEAM_0:0:454733267 Serwer (mod): supermoce Opis sytuacji: wbilem na serwer i sie zapytalem na u@ ile jeszcze mi tego muta zostalo na czat i dostalem bana za omijanie blokady xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 9, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 9, 2024 Nie dostałeś bana za to pytanie tylko za ostatnie dni, które powinieneś siedzieć na gagu tygodniowym. Mam wgląd do logów czatu więc sprawdziłem. Mały wycinek z twoich wiadomości (nie będę wklejał tu wszystkiego, bo jest tego zdecydowanie za dużo): Nie potrafisz uszanować tygodniowego gaga no to masz tygodniowego bana. Tyle ode mnie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 9, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 9, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts