Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Rafał
Staż na forum : Od stycznia/lutego jakoś.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Aktualnie poświęcam na forum jakieś 3/4h dziennie w tygodniu, bo mam mega dużo zajęć: poprawiam oceny, bo mogę nie zdać :D a poza tym gonię z robotą. Jak się już ustatkuję, a myślę że niedługo, to będę spędzał spokojnie po nawet 6 godzin dziennie :)
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9,5
Dlaczego ty? : Dużo osób nas ostatnio opuszcza, czy robi sobie przerwy dłuższe, więc się przydadzą ręce do roboty. Jestem z Wami już dość długo, znam sporo osób i chyba każdy mnie wystarczająco akceptuje i lubi. Radzę sobie ze wszystkim aktualnie, więc nie będę miał problemu, żeby poradzić sobie z kolejnym zadaniem. Myślę, że spełnię się na danym stanowisku, ale nie zapeszam :> Ponadto jestem miły, pomocny, można ze mną o wszystkim pogadać, jednym słowem zostawiam Wam podanie do oceny.
Znajomość IPB [0/10] : 8

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak chcesz jeszcze Moderatora to oks :D Jestem na Tak.

-Staż

-Aktywny

-Ogarnięty

-Spełniasz wymagania

Pozdrawiam :P

Opublikowano

jak najbardziej za najlepszy z dotychczas co złożyli dziś podania :D

- spełniasz wymagania

- staż

Opublikowano

Jesteś aktywny, miły, pomocny, kulturalny. Dobrze wypełniasz swoje obowiązki. Masz moje tak

Opublikowano

Jestem na tak

ale tak naprawdę nie wiem czy ogarniesz jesteś opiekunem ,admem i ub team, tak naprawdę szczerze to myślę że dążysz do nabicia następnej rangi. Mimo to jesteś pomocny, miły, dobrze wypełniasz swoje obowiązki i lubię cię.

Opublikowano

Jestem na tak:

+aktywność

+staż

+ortografia

- nie za dużo funkcji?

Nadszedl czas na awans, spelniasz wymagania, jestes aktywny, brak zastrzezen co do Twojej osoby - poradzisz sobie.

Tak.

No no, czyżbyś przewidywał przyszłość czy ją ustalał ? 

Opublikowano

Wiesz, że Cię lubię i jesteś jak dla mnie dobrym kandydatem, ale może teraz zajmij się szkołą (poprawa ocen itd - tak jak piszesz) :)

Nie, że w Ciebie nie wierzę, ale uwierz - tak będzie lepiej.

Co do podania oczywiście jestem na Tak.

+ wiek

+ ogar

+ jego głupota :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.