Jump to content
dombek

Odwołanie od bana - 7913124124

Recommended Posts

Twój nick:7913124124

Data/Mapa:07-09-2024 22:52:19/mirrage

SteamID:STEAM_0:1:790967799

Serwer (mod):  ████ ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE #3]                             

Opis sytuacji: Ugrywam rundę i dostaje bana. Pewnie to przez to że gram na koncie bez prime i robię dobre staty więc pewnie dlatego dostałem bana(gram też na drugim acc z ponad 4k godzin na waszej sieci tylko poprostu nie byłem na nie zalogowany). Kolejny perm ban na tej sieci na tym samym koncie(wczoraj lub przed wczoraj zdjęto mi poprzedniego bo był niesłuszny, a teraz znów to samo). Liczę że sprawa szybko się rozwiąże pozdrawiam administracje i ubt.

• Sad 1

Hej, jestem gotowy na spowiedź w tym temacie.   :mmeowdy_hi:

(-p) czyste
(+p) podjerzane

Poniżej daje rozpiske każdej podejżanej sytuacji z dema:

Rozpiska rundy  3:1 (7:43)

• 1:42 (-p) Frag przez smoke'a ale to zwykłe scan'y, nic podejrzanego.

Rozpiska rundy  5:1 (9:23)

• 1:55 (+p) Wypalenie under'a w idealnym momencie aby zatrzymać peekującego przeciwnika.

Rozpiska rudny  8:2 (14:49)

• - 1:13 (-p) Podejrzany widział wylatującego mołotova i chwile później padający strzał z apartamentów, więc nic dziwnego, że stał wcelowany w okno, frag który wpada chwile po pierwszym jest w zupełności normalny gdyż słyszał dobiegającego przeciwnika.

Rozpiska rundy  3:12 (22:36)

• 1:48 (-p) Dwa szybkie fragi strzałami w głowe naturalne, po kilku wystrzelonych kulach.
  • 1:36 (-p) Zobaczył przeciwnika chwile po wyjściu z venta i zareagował z szybkim flickiem
  • 1:26 (-p) Słyszał przeciwnika biegającego po kafelkach w kuchni więc mógł się go spodziewać przy exit'cie, chwile później padające strzały są w tym samym stopniu normalne.

Rozpiska rundy  3:15 (27:00)

• 1:58 (-p) Headshot przez smoke'a, została wykorzystana mechanika rozbijania dymnych granatami wybuchowymi więc nic specjalnego tu nie zaszło.

Rozpiska rundy  4:19 (34:33)

• 1:20 (-p) Normalny crosshair placement, żadnego celowania przez ścniany naturalny peek na mid'a, z wcelowaniem w con'a.

0:52 (-p) Dostał info o ostatnim przeciwniku, że stał ct więc logiczne, że się tam wcelował.

Podsumowując moje gadanie, patrząc po całym demku jak dla mnie jesteś czysty, i chciałem z góry przeprosić za "nie-dopatrzenie", i zbanowanie cię. 
Miłego wiczoru. :kotek:

spacer.png

Edited by .moT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.