czitos_ Posted September 7, 2024 Share Posted September 7, 2024 Twój nick: czitos Data/Mapa: 07.09.2024 17:44 Mirage SteamID: STEAM_0:0903165376 Serwer (mod): losowe moce Opis sytuacji: chciałbym się odwołać do moim zdaniem nie słusznego bana, nadanego bez żadnego sprawdzenia, wydaje mi się, że adminowi wydawało się że mam wh ale nie jestem pewny jaki był powód bana. Grałem sobie na Mirage na losowych mocach, byłem w pałacu na A, sprawdziłem okno i jungle, przeszedłem do lewej, żeby sprawdzić drewno, usłyszałem kogoś pod tetrisem, a więc się wcelowałem mniej więcej na te skrzynki co się wskakuje na drewno od rampy, gość wyskoczył, zabił mnie, a ja dosłownie chwilę później dostałem bana. link do demka: https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20240907-1744-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted September 7, 2024 Donor Keeper CS2 5vs5 Share Posted September 7, 2024 @ aezakmi 24H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aezakmi Posted September 7, 2024 Share Posted September 7, 2024 zapomniales wspomniec, ze grales tez na wczesniejszych mapach kolego demko1 19;05 - niezla runda, celownik ci lata, na poczatku juz wcelowany w garaz wychodzisz, a potem czekasz na drugiego goscia z rampy 29;20 - peekujesz na speedzie domek, od razu wcelowujesz sie w gosci koncowka demka tez sus zachowanie, ale to zostawiam do oceny ubt 2 demko 2;00 lecisz palac i po chwili od razu sie wcelowujesz w goscia, o ktorym nie wiesz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 7, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 7, 2024 Gracz grał na AB więc nawet nie oceniam demek. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 7, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 7, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts