Jump to content
czitos_

Odwołanie od bana - czitos

Recommended Posts

Twój nick: czitos

Data/Mapa: 07.09.2024 17:44 Mirage

SteamID: STEAM_0:0903165376

Serwer (mod): losowe moce

Opis sytuacji: chciałbym się odwołać do moim zdaniem nie słusznego bana, nadanego bez żadnego sprawdzenia, wydaje mi się, że adminowi wydawało się że mam wh ale nie jestem pewny jaki był powód bana. Grałem sobie na Mirage na losowych mocach, byłem w pałacu na A, sprawdziłem okno i jungle, przeszedłem do lewej, żeby sprawdzić drewno, usłyszałem kogoś pod tetrisem, a więc się wcelowałem mniej więcej na te skrzynki co się wskakuje na drewno od rampy, gość wyskoczył, zabił mnie, a ja dosłownie chwilę później dostałem bana.

link do demka: https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20240907-1744-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

zapomniales wspomniec, ze grales tez na wczesniejszych mapach kolego
demko1
19;05 - niezla runda, celownik ci lata, na poczatku juz wcelowany w garaz wychodzisz, a potem czekasz na drugiego goscia z rampy
29;20 - peekujesz na speedzie domek, od razu wcelowujesz sie w gosci
koncowka demka tez sus zachowanie, ale to zostawiam do oceny ubt

2 demko
2;00 lecisz palac i po chwili od razu sie wcelowujesz w goscia, o ktorym nie wiesz? 

• Like 1

• Moderator

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.