Jump to content
piX

skarga krayn

Recommended Posts

Opis sytuacji:niech admin mi pokaze gdzie tu jest txt druga sprawa traktujmy wszystkim graczy jednakowo skoro jedni moga razem z adminami stac na respie nie banujcie innych graczy inaczej mam wyjebane w taki serwer gdzie troche wladzy moze pozwalac administracji  na wszystko gdy mape temu pisalem o ludziach na respie dostalem kicka  albo kazdy albo wcale bawcie sie tak dalej na pewno gracze do was przyjda :)

https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1853

nie wiem czy demko mam wrzucic czy hltv z danej godziny wam wystarczy

• Moderator

Witaj.

Pomijając aspekt tego, że nie jest to odpowiedni dział do tego typu tematów oraz nie ma wzoru - chciałbym Ci tylko raz zwięźle i na temat odpowiedzieć na Twoje zażalenia. 

Rozgrywka przebiegała bez żadnych problemów, do momentu, kiedy nie zaczął Cię boleć fakt ludzi biegających przez respa, w momencie tej sytuacji było 4 adminów na serwerze (łącznie ze mną).

Jednak rozgrywając rundę, nie jesteśmy w stanie weryfikować wszystkiego, pomińmy to, że nie było ani jednego zgłoszenia o resp na u@ (które bądź co bądź służy do zgłaszania m.in. tego typu spraw administracji serwera).

Następnie oskarżyłeś mnie, że siedzę na respie - gdzie mój cały gameplay polegał na rushowaniu gali po stronie CT, ale ok mogłeś się pomylić.

Postanowiłem więc sprawdzić "graczy, którzy siedzą na respie", chciałbym tylko jeszcze raz nadmienić, że Twoje narzekanie odbywało się w momencie, kiedy wszyscy rozgrywaliśmy rundę.

Wszedłem na spect i obserwowałem rozgrywkę terrorystów przez dobre 5 rund i nie zauważyłem nic nadzwyczajnego, poza cofnięciem się przez respa z trupiarni przez któregoś z graczy. Ty natomiast dalej pisałeś wulgarnie w stosunku do graczy, którzy tylko Cię zabili.

Dostałeś kicka, żebyś ochłonął ze względu na swoje zachowanie - nie mam sobie w tej kwestii nic do zarzucenia. Po powrocie na serwer postanowiłeś pokazać, jaki to jesteś buntownik i przez właściwie bug gry wspinałeś się na tekstury i z tego tytułu również otrzymałeś blokadę na godzinę, bo ewidentnie zbyt negatywne emocje w Tobie wzbudza ta gra.

Reasumując: Żeby  uniknąć niepotrzebnych nerwów, wystarczyło napisać na u@ "gracz x resp" i na pewno ktoś z nas by zareagował odpowiednio, jednak Ty wolałeś bawić się w prowokacje adminów - tak to z mojej perspektywy wyglądało.

Tak jak wspomniałem, jest to moja jedyna odpowiedź w tej sprawie, decyzję pozostawiam właścicielowi. Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.