piX Posted September 5, 2024 Share Posted September 5, 2024 Twój nick:Od jutra nie pije Nick admina banującego:krayn Data/Mapa:06. Sep 2024 - 01:11:10 dd2 Steam ID:STEAM_0:0:872827966 Serwer (mod): only dd2 Opis sytuacji:niech admin mi pokaze gdzie tu jest txt druga sprawa traktujmy wszystkim graczy jednakowo skoro jedni moga razem z adminami stac na respie nie banujcie innych graczy inaczej mam wyjebane w taki serwer gdzie troche wladzy moze pozwalac administracji na wszystko gdy mape temu pisalem o ludziach na respie dostalem kicka a potem ja dostaje bana albo kazdy albo wcale bawcie sie tak dalej na pewno gracze do was przyjda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 5, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 5, 2024 Bany czasowe krótsze niż 2 godziny nie są rozpatrywane. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją admina musisz napisać skargę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 5, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 5, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts