dombek Posted September 5, 2024 Share Posted September 5, 2024 Twój nick:domb€k Data/Mapa: 05-09-2024 15:27:55/mirage SteamID:STEAM_0:1:121308895 Serwer (mod): ████ ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE #4] Opis sytuacji: Jakiś tydzień temu dostałem omyłkowego bana(admin nadł bana bo zobaczył nowe konto i nawet nie sprawdzał), potem wbiłem na moim głównym koncie by wyjaśnić sprawe i ten dodał mnie do znaj i kazał podesłać steam id by mógł podać to do ubt, bym dostał unbana, co nie wydarzyło się do dziś. Z racji, że ban był niesłuszny i miał zostać zdjęty(ale z jakiegoś powodu nadal go mam), dostałem kolejnego bana tym razem na głównym koncie za "gra na aktywnym banie", a jak już pisałem bana nie powinno być już od kilku dni. Pozdro chłopaki, czekam na ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted September 5, 2024 Donor Share Posted September 5, 2024 Skonsultowałem sprawę z adminem, nastąpił mały błąd w komunikacji, dostajesz UB. Miłej gry na serwerze 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted September 5, 2024 Donor Share Posted September 5, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts