revvis_ Posted September 4, 2024 Share Posted September 4, 2024 Twój nick: jesli chodzi o nick steam to 𝙗𝙪𝙣𝙣𝙮𝙝𝙤𝙥 Nick admina karającego: nie mam pojecia Data/Mapa: nie mam pojecia SteamID: 76561199439659496 Serwer (mod): nie mam pojecia Opis sytuacji: Witam, nigdy nie gralem na tym serwerze w CS2 Jedynie z 3 lata temu w CS:GO a posiadam bana i kazda proba wbicia konczy sie disconnectem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 4, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 4, 2024 Dostałeś bana 28 sierpnia na serwerze więc nie wiem jak Ci wyszło, że nigdy w cs2 nie grałeś. Na odwołanie od bana są 48h więc trochę za późno. Ban zostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 4, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 4, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts