Jump to content
Palenie Nie Zabija

Pożegnanie norecoila

Recommended Posts

Nie miałem szansy się odnieść w rozpoznaniu wiec napisze tutaj kilka słow. Tak jak sadziłem nawet się nie łudziłem o możliwości otrzymaniu unbana przecież jak @ ZacK  (Opiekun) tak zdecydował to tak tez zostanie, nie wypadało by podważać jego decyzje oraz autorytet.  Tak jak szanuje Cię za wykonana prawce i poświęcony czas w rozpisce to oglądając to większość klipów to syf jeśli chodzi o oskarżenia (9dni Ci to zajęło?) ale nie mogę ci odmówić zagazowania i widać ze wkładasz serce w serwer(chyba go kochasz), kilka akcji jest które można podciągnąć pod WH ale to u każdego dalby się cos znaleźć co wygląd podejrzanie, tak już wygląda ta gra. Trochę sad ze nawet ktoś nie może się wypowiedzieć bądź przestawić swoich argumentów, ale to z jednej strony to oczywiście ze to wy ostatecznie decydujecie kto może tutaj grać bądź nie, tak samo kto jest odpalny.. Ale pozwól, ze dodam swoje trzy gorsze za nim zniknę, wiem ze to nic nie zmieni ale poczuj ze musze wyrzucić to z siebie.

1. Rozumiem ze twoja uwagę przykuło notoryczny plącz innym graczy jak to napisałeś na temat mojej gry, wiec miałeś tego w końcu dosyć i postanowiłeś się mnie pozbyć, lub sam w końcu w to uwierzyłeś ze cos musi być nie tak. Bo co znaczy jedna jednostka na przeciw całej grupy, tylko bardziej ze jestem nowy, (wystarczy spojrzeć pod postem na ilość lików, najwidoczniej nie byłem lubiany). Ale na te 9 dni które niby zbierałeś dowody cos mało ich ci się udało zdobyć. (Spokojnie nawet jakbym otrzymał UB wiadomo ze nie miałem już czego szukać na serwerze, bo w twoim mniemaniu łamałem regulamin) ale składają podanie o UB liczyłem na sprawiedliwość, ja sobie nic nie mam do zarzucenia jakbym serio grał na odpale, powiedziałbym no trudno złapali mnie wiec ch*j z "nimi" bo to czy będę tutaj grał lub nie, nic nie zmieni w moim życiu.
2. "Jak obiecałem tak się stało, @  Palenie Nie Zabijato co Ci napisałem ostatnio w odwołaniu "Będziesz pod okiem całej administracji" <--- czyli mam rozumieć ze jestem mistrzem ukrywania wh ale na tyle głupim ze dalej leciałem twoim zdaniem na odpale mimo ze wiedziałem ze będę na waszych radarach, zresztą ja sam to dobrze wiedziałem i czułem, nawet nie staraliście się tego ukryć nawet głupek by się zorientował, ze szukacie tylko aż mi się podwinie noga żeby mnie się pozbyć, mówisz o jakiś tłumaczeniach  na DC , No tak jako do opiekuna zawracałem się i  liczyłem na to ze zrozumiesz moja sytuacje i jakoś zareagujesz, gdy ktoś robi nagonkę na mnie, a ty do niej dołaczyłes.XD
3. Jeśli chodzi o podanie o admina napisałem je spontanicznie bo co chwile  trzeba było się prosić bądź nagrywać demka udowadniać żeby jakis admin dal wiarę ze kogoś trzeba było zbanowac, mimo ze latal na obvious odpale, serwer mi sie spodobało tak samo jak siec i chciałem się zagazować i trochę tutaj zabawić xD ale widać to obróciło się przeciwko mnie.
4. "Zastanawiało mnie twoje zachowanie w którym mam wrażenie próbowałeś się wybielać za każdym razem kiedy wyczuwałeś że nasze oczy są na Ciebie skierowane," próbowałem się wybielić tak? A może miałem dość ciągłego oskarżania mnie, ubliżania bądź szukania bata na sile tylko dlatego ze strzelam lepiej niż ktoś inny.
5. "Jeżeli zaś chodzi o twoją grę tutaj jest wiele znaków zapytania począwszy od tego że większość meczy kończysz z statystyką minimum 30 do nawet prawie 60 killi" <-- Haha a to zabawne raz mi szło lepiej raz gorzej były mapy ze ledwo na + potrafiłem wyjść, POWIEM TAK U WAS NA SERWERZE RAZ LUDZIE GRAJA JAK BOTY ZE NIE POTRAFIA STOJACEGO PRZECIWNIKA TRAFIC A JUZ INNYM RAZEM JAKBY NABRALI (UMIEJETNOSCI +10) W WIEKSZOSCI OD TEGO ZALEZALY MOJE STATYSTYKI.
6. jak normalny "doświadczony" gracz porządnie żadnego granatu od błyskowego po smoke itd <-- TO jest oszczerstwo i bzdury znam większość taktycznych smoków jaki flahsy nie tylko na mirage, nawet nieraz ich używałem ale to jest FF tutaj nikt takich rzeczy nie robi tylko idzie przed siebie i strzela, (bo tu nikt nie gram teamplayu)
7. Masz bardzo sztywny movemant, brak kontroli mapy <- movement'u nie mam większych lotów zawsze miałem słaby, a usuniecie snap tapów z gry których zawsze używałem w tym na pewno nie pomogły , nigdy nie gralem na żadnych prawatynym serwerze, wiec nie potrafię dobrze wykorzystać dwóch  skoków i poruszać się jak większość VIP PLAYEROW.. Kontroli mapy na FF?XD po czym to wnioskujesz
8. NO-RECOIL chyba musisz się dowiedzieć jak wygląda "NO-RECOIL"

@ kolega od demek  Jak dla mnie zebrane dowody są zbyt małe żeby nałożyć taka decyzje ale rozumiem.
@dejmano mogłem ci zapłacić te 500$
@
Urhiel ciebie jako jedynego szanuje na tym serwerze, który pewnie dołożył swoje 3grosze do tej decyzji bo potrafiłeś jako jedyny zachować kulturę i wyrazić swoje zdanie czemu tak uważasz, ale z tego co rozumiem faceit to dla ciebie jest wyznacznikiem umiejętności, wiec obseruj mój profil zobaczymy co powiesz ze w niedługim obrębie czasu jak wbije lvlki.
@
 BlaDy*  fajny serwer, fajnie było.
@ReavenWind otwieraj szampana wraz z kolegami.

Życzę wszystkim miłej gry, i zapraszam wszystkich do dyskutuj i wyrażania swojej opinie chętnie wejdę raz na jakiś czas i poczytam.

Edited by Palenie Nie Zabija
  • Haha 1

• Administrator
33 minuty temu, Palenie Nie Zabija napisał(a):

Życzę wszystkim miłej gry, i zapraszam wszystkich do dyskutuj i wyrażania swojej opinie chętnie wejdę raz na jakiś czas i poczytam.

To nie jest dział służący do dyskusji nt. odwołania od bana xd

PS. Na przyszłość - od decyzji można się odwołać, nie trzeba pisać wypracowania w pożegnaniu z sieci

• KAT 1

@ Kacper nie wiedziałem gdzie takiego posta utworzyć możesz przenieść jeśli masz ochotę w odpowiedni dział :).
A za odwołanie to podziękuje: to walka z wiatrakami. Pan Opiekun napisał wypracowanie wiec nie chciałem zostać mu dłużny, doceniłem jego prace oraz zagazowanie co do sprawy.

Ps: chociaż forum odżyje i  będzie cos się działo.

• Administrator
3 minuty temu, Palenie Nie Zabija napisał(a):

@ Kacper nie wiedziałem gdzie takiego posta utworzyć możesz przenieść jeśli masz ochotę w odpowiedni dział :).

Właściwie nie ma takiego miejsca do dyskusji na temat bana. Jedyna możliwością jest odwołanie się i oczekiwanie na ponowne rozpatrzenie

• Like 1

@ Kacper ja to rozumiem, ale to nie jest stricte dyskusja na temat bana. Raczej ironiczna odpowiedz na jego zarzuty z przestawieniem swojego punkty widzenia + pożegnanie.

Napisałem już odwołania od bana wiedząc ze zapewne i tak nic nie u gram, nie oszukujmy się  każdy raczej zdaje sobie  sprawę ze jak ktoś takie rangi nadkładać Ci bana to raczej masz zanikłe szanse na wygranie, nawet jeśli prawda wygląda nieco inaczej to nie jest zwykły admin.

To musiałby chyba mieć dowód czarno na biały na swoja niewinność, drugim razem będę nagrywać telefonem na stojaku moja grę żebym mogli przestawić dowody.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.