Fake Pies Posted September 2, 2024 Share Posted September 2, 2024 Twój nick: QPS Data/Mapa:02.09.2024 Mirage #1 SteamID: STEAM_0:0:526932683 Serwer (mod):V1BE | OM #1 Opis sytuacji: gram sobie na serwerze jak zawsze i nagle zostaje wyrzucony i nie moge wejsc na serwer, wierc postanawiam zobaczyc sourcebans i widze ze dostalem bana, nie wiem czy to przypadek czy nie, ale prosilbym o rozpatrzenie i podeslanie mi dowodow na moje ,,cheaty'' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 2, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 2, 2024 @ V1BE 24h 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1BE Posted September 2, 2024 Share Posted September 2, 2024 Po obejrzeniu dema stwierdzam że ban niesłuszny z mojej strony, w gierce bez x raya wiele jego ruchów ręką wydawało mi się dziwne, ale po obejrzeniu dema wszystko się wyjaśniło proszę o zdjęcie bana i gracza przepraszam za problem. Pozdrawiam do zobaczenia na serwerze :) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 2, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 2, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts