aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Posted September 1, 2024 Share Posted September 1, 2024 (edited) Twój nick: supe1or -.- Data/Mapa: mirage #1 22;59 SteamID: STEAM_0:1:742263071 Serwer (mod): nie mam pojecia Opis sytuacji: gralem przed resetem rankingu, ludzie mne kojarza, 5k puntkow nabite no i nadszedl 1 wrzesnia reset rankingu to adminek chyba myslal ze jakies swieze konto na ffa se poszlo latac ojdbeane i zbanowal mnie bo wykrecilem 30 fragowXD? niech ub team obejrzy cale demko od poczatku do konca tylko o to prosze. Edited September 1, 2024 by cpamkrisaizyje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 1, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 1, 2024 4 minuty temu, cpamkrisaizyje napisał(a): 5k puntkow nabite no i nadszedl 1 wrzesnia reset rankingu to adminek chyba myslal ze jakies swieze konto na ffa se poszlo latac ojdbeane i zbanowal mnie bo wykrecilem 30 fragowXD? niech ub team obejrzy cale demko od poczatku do konca tylko o to prosze. Bana dostałeś za multikonto. @ Kap0 24h na wyjaśnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kap0 Posted September 2, 2024 Share Posted September 2, 2024 Na twoim ip widnieje ban na koncie "scarlxrd's dog" No i dziwnym trafem zaraz po twoim banie na moje konto na forum weszla osoba z nickiem "scarlxrdxx", która pare dni wcześniej się odwoływała od bana prawdopodobnie z tego samego ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Posted September 2, 2024 Author Share Posted September 2, 2024 a może po hwid sprawdzisz? ip bo mam bliźniaka na chacie to samo połączenie internetowe xD , hwid sprawdź 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted September 2, 2024 Administrator Share Posted September 2, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts