floksik katujemy.eu Posted September 1, 2024 Share Posted September 1, 2024 Twój nick:floksik <3 Data/Mapa: 30/08/2024 SteamID:76561199131637855 Serwer (mod): mirage 3 Opis sytuacji:no to tak była wtedy już noc no i było z +-18 osób na servie i taki typ odpali wh no i każdy wyszedł zostałem ja cheater 2 osoby i admin i powiedziałem mu że jak nie wyłączy wh to ja odpale cheaty no i nie wyłączył i ja włączyłem napierw pytałem sie typa co jest na servie jaki config poleca (to była osoba 3) no i odpaliłem aim bota i tigger bota i wh ale no chłop miał płatne cheaty więc nie miałem szans bo ja pobrałem je dosłowenie 5minut przed tą sytuacją no i on dostał bana i jak to zobaczyłem to napisałem CHYBA tak:dzk to ja już wyłączam cheaty no i jednak bana i tak dostałem xd /// un bana chce dlatego że na mirage #2 grałem dobra 2-2,5 roku no i szkoda by stracić ludzi których tam poznałem nawet wsm nie chce unbana na mirage #3 bo tak grałem tak czasem ale no na mirage #2 to jednak zaczynałem swoje kroki w cs:go no to tak by to było jakby ktoś jeszcze by chciał coś uzgodnić na pv to podaje tu discorda: mlody_floksu bardzo bym dziękował za un bana chociaż na mirage #2 / 1v1 / 5v5 no to już koniec to dziękuje zaprzeczytanie no i za rozpatrzenie tej sprawy 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 1, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 1, 2024 xD? Miałeś psychę cheatować to teraz miej psyche ponieść konsekwencje. Nie ma szans na UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 1, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 1, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts