Jump to content
floksik katujemy.eu

Odwołanie od bana - floksik <3

Recommended Posts

Twój nick:floksik <3

Data/Mapa: 30/08/2024

SteamID:76561199131637855

Serwer (mod):         mirage 3                     

Opis sytuacji:no to tak była wtedy już noc no i było z +-18 osób na servie i taki typ odpali wh no i każdy wyszedł zostałem ja cheater 2 osoby i admin i powiedziałem mu że jak nie wyłączy wh to ja odpale cheaty no i nie wyłączył i ja włączyłem napierw pytałem sie typa co jest na servie jaki config poleca (to była osoba 3) no i odpaliłem aim bota i tigger bota i wh ale no chłop miał płatne cheaty więc nie miałem szans bo ja pobrałem je dosłowenie 5minut przed tą sytuacją no i on dostał bana i jak to zobaczyłem to napisałem CHYBA tak:dzk to ja już wyłączam cheaty no i jednak bana i tak dostałem xd /// un bana chce dlatego że na mirage #2 grałem dobra 2-2,5 roku no i szkoda by stracić ludzi których tam poznałem nawet wsm nie chce unbana na mirage #3 bo tak grałem tak czasem ale no na mirage #2 to jednak zaczynałem swoje kroki w cs:go no to tak by to było  jakby ktoś jeszcze by chciał coś uzgodnić na pv to podaje tu discorda: mlody_floksu

bardzo bym dziękował za un bana chociaż na mirage #2 / 1v1 / 5v5

no to już koniec to dziękuje zaprzeczytanie no i za rozpatrzenie tej sprawy 

• Haha 7

• Moderator

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.