ayer Posted September 1, 2024 Share Posted September 1, 2024 Nick podejrzanego: David Goggins STEAM ID podejrzanego: U:1:1789661276 Rodzaj cheata: Darmowy syf z bardzo obvious konfigiem. Data/Mapa: Mirage Serwer (mod): OM#1 Dowody (link do demka): Dosłownie kazde jego demko... ale aby skargi nie uwalono za brak demka to macie pierwsze lepsze z jego udzialem https://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240901-1542-de_mirage.dem.zip Przepraszam, że nie jest to w 100% według wzoru ale ciężko napisać date czy konkretne demko gdy gość leci bardzo chamsko odpalony i niespecjalnie się z tym kryje. Co dziwne niejednokrotnie ostro się odpalał w obecności administracji. Tej samej administracji, której niejednokrotnie my jako gracze zgłaszaliśmy te konto. Dla mnie ten typ i cała sytuacja to ewenement, ponieważ nie ważne ile zgłoszeń wyślemy, ile razy na chacie napiszemy administratorowi czy w końcu jak przed chwilą na czacie głosowym niektórzy z frustracji zaczną mówić do admina o tym typie, to o dziwo gość dalej sobie lata a administracja udaje, że temat nie istnieje. Szanujmy się, ten gość leci na perfidnym wh nawet tego specjalnie nie ukrywając i ma movement na poziomie golda :) .kaskader September 1, 2024 Decyzja do 48h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 1, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 1, 2024 Frustrację to ja wyczuwam z tego posta. Podane demo jest czyste jak łza. Nie będę pobierać każdego dema po kolei i go szukać. Tymbardziej po tym podanym demie gdzie widziałem już to "perfidne wh". Dopuściłeś do siebie myśl, że jeśli admini nie reagują to może jest jednak czysty? Będziesz miał konkretne dowody to je chętnie obejrzę. Póki co to nie mam za co dać bana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 1, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 1, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts