Beertool13 Posted September 1, 2024 Share Posted September 1, 2024 SteamID:NS Serwer:Cod301 Data i godzina zdarzenia: 01.09.2024 14:10 Opis problemu: Witam, grałem na starym nicku, postanowiłem zakupić klasę superpremium podczas grania i zmieniłem nick na nowy (czyli na Beertool13 na tym kupiłem klase premium żeby na tej postaci mieć premium) i po zmianie mapy wyskakuje bład : Kicked "Nieprawidłowe Hasło". Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted September 1, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted September 1, 2024 Zapoznaj się z tym tematem i spróbuj wykonać wszystkie kroki: Jeśli nie przyniesie to skutku, daj znać w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beertool13 Posted September 1, 2024 Author Share Posted September 1, 2024 Dziękuje bardzo, źle komende wpisałem w konsole już wszystko działa.Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted September 1, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted September 1, 2024 Twój problem został rozwiązany! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts