63kgweed Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 Twój nick: 69kg weed Data/Mapa: 31-08-2024 17:38:26 SteamID: STEAM_0:1:28623564 Serwer (mod): Katujemy.eu ★ [MIRAGE #2] Opis sytuacji: Witam. Grałem sobie na serwerze, po czym dostałem bana. Na BanList sprawdziłem to powód jest WallHack. Skoro admin, który mnie zbanował za WallHack'a powinien nagrywać demo, zanim zbanuje. Ja od siebie nie wiem co mogę zrobić, ponieważ na co dzień nie nagrywam za każdym razem mojej gry. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted August 31, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted August 31, 2024 @ ZupencjaAmino Rozpisz demko, 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZupencjaAmino Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 (edited) Hey; na wstępie chciałbym poruszyć temat twojego movmentu. Na początku grałeś w porządku, nie przykułeś totalnie mojej uwagi na sobie. Po kilku dobrych rundach, patrząc na twoją grę jako zwykły gracz w twoim teamie, zacząłeś dziwnie peekować, twoj movment zmieniał się z sekundy na sekunde. Przerzuciłem się na specta i od tego momentu twoja gra się zmieniła. ROZPISKA VOD : LINK : https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20240831-1714-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 20:17 - 20:23 ( Rzucasz granat, nieudolnie, peekujesz wcelowany w okno bezpośrednio na gracza zabijając go.) 21:46 - 21:50 ( Rzucasz granat w stronę gracza który trafia bezpośrednio jego body, widać na xray-u że trzymał shifta po zabiciu goscia na rampie, skąd mogłeś wiedzieć gdzie się znajduje po zabiciu? Peekujesz wcelowany nie rozglądasz się na schody, obok schodów czy nie ma przeciwników, wychodzisz i zabijasz) 22:00 - 22:04 ( Jest smoke rzucony na schodach, nie widzisz totalnie przeciwnika, nie słyszysz nie masz możliwości rozpoznania że mógłby ktoś tam być, smoke również przysłania część body przeciwnika który ma zamiar wychylić na rampe, od razu jak przeciwnik peekuje zaczynasz być wcelowany w jego body i zabijasz przez smoke centralnie. Również twoj movment wskazuje na to że widzisz przeciwnika przez scianę wyczekując go aż wychyli.) Wydaje mi się że dalsza rozpiska demka nie jest potrzebna patrząc po twoich akcjach, zwłaszcza ostatnia daje dużo do myślenia. Były na Ciebie skargi, wszedłem i ujrzałem Ciebie w roli cheatera który nie potrafi się kryć i wykonałem swoją robotę. Pozdrawiam Administrator OM#2 ZupencjaAmino Edited August 31, 2024 by ZupencjaAmino 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted August 31, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted August 31, 2024 20:17 - 20:23 - Trochę w model wleciał, ale z drugiej strony to nie jest dziwne, że w okno się wcelował. Na siłę B+/- 21:46 - 21:50 - Mógł się go tam spodziewać, imo B- 22:00 - 22:04 - No to jest ciekawe, tutaj nie ma wytłumaczenia, ale to nadal jest tylko jedna mocna akcja B+ Za mało dowodów więc daje ub. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted August 31, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted August 31, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts