szymi9742 Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 Twój nick: Szymi Nick admina banującego: nie wiem Data/Mapa: nie wiem Steam ID: brak Serwer (mod): 301 Opis sytuacji: Witam dziś che sobie wejsc na serw i przed wiejsciem na serw ze dostałem bana na serwie nie wiem nawet za co .kaskader August 31, 2024 (edited) Steam ID możesz sprawdzić w łatwy sposób, wejdź na jakikolwiek serwer i wpisz w konsoli status i podaj go edytując post. Bo po samym twoim nicku nie mogę cię znaleźć w bansie. Edited August 31, 2024 by .kaskader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Featured Comment LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 1, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 1, 2024 W dniu 31.08.2024 o 06:54, szymi9742 napisał(a): Nick admina banującego: nie wiem Data/Mapa: nie wiem Steam ID: brak Też nie wiem. Gracz grał na serwerze po napisaniu tego tematu więc zgaduję, że jest git 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted September 2, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted September 2, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK ,
1 reaction
Go to this post