ZupencjaAmino Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 (edited) Hey, zauważyłem od kilku dni problem ze stattrakiem oraz ukazywaniem skinów podczas zmiany. Mam zbugowany model USP-S, AK-47, M4a1s,oraz glock'a na stronie przy zmianie skina kompletnie nie zmienia mi się wygląd broni, po resetowaniu wciąż zostaje pierwotny skin jaki miałem wcześniej. Co do stattraka, to jest problem taki że miałem nabite 4500 na AK, po zmianie mapy nagle cofnęło mi do 4490. Próbowałem sobie dodać te 10 kili i zobaczyć czy działa znowu nabijanie poprzez strone stattraka i dalej nie, przy zbugowanym skinie totalnie nie zmienia się liczba. Przy innych broniach nie ma tego problemu, skiny się zmieniają a stattrak można dodać do broni. Edited August 30, 2024 by ZupencjaAmino 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution ZupencjaAmino Posted August 31, 2024 Author Solution Share Posted August 31, 2024 Problem zażegnany, wystarczy tylko zresetować sobie wszystko na stronie, wpisać !wp i poczekać na zmiane druzyny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts