Pentliko_Wariato Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Czołem, chcę Was zapytać jak zacząć grę na cod 301. Na początku dołączyłem do servera ale nie mogę ustawić binda na spadochron. Ustawiłem na e i uruchomiłem komendą /spadochron w opcjach aby działał i nie działa. Proszę o pomoc aby ustawic na inny klawisz bind spadochronu bo przez to wszystko na mapie wiocha nie moge otworzyć drzwi i zgasić swiatła xD. 1. Komenda do konsoli potrzebna 2.ustawienie klawiszu e spowrotem na jego działanie początkowe. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution voltras777 Posted August 30, 2024 Solution Share Posted August 30, 2024 (edited) 1. bind "e" "+parachute" bind wpisujemy w konsoli (~) 2. options keyboard use items i zmieniasz na jaki tam klawisz chcesz i apply Edited August 30, 2024 by voltras777 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 30, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted August 30, 2024 Nie wiem jakie tam bindy sobie porobiłeś, ale jeśli nie masz jakoś mocno edytowanego configu to zrób tak jak na filmiku poniżej: https://streamable.com/vnwei4 Będziesz miał działający spadochron pod E oraz w dalszym ciągu będzie działać defowanie czy otwieranie drzwi na ratsie itp. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentliko_Wariato Posted August 30, 2024 Author Share Posted August 30, 2024 2 godziny temu, voltras777 napisał(a): bind "e" "+parachute" działa dzięki wielkie za pomoc. działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts