Funnyganja Posted August 29, 2024 Share Posted August 29, 2024 (edited) Twój nick: FNy Nick admina banującego: krayN Data/Mapa: 29. Aug 2024 - 00:22:35 Steam ID: STEAM_0:1:531499225 Serwer (mod): Zbanowany na Katujemy.eu [COD 301 LVL | RESET Opis sytuacji: Pov https://mega.nz/file/hi0yHDTK#iqUmT8EE9FXp1fw9oWBLFyJjyK9NL3CnSo8q2JE0ldo Edited August 29, 2024 by Funnyganja Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted August 29, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted August 29, 2024 @ krayN Rozpisz demko, 24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Wr3dnyy Posted August 29, 2024 Keeper CS 1.6 4FUN Keeper CS 1.6 DD2 Moderator Share Posted August 29, 2024 Witam, na początku wyjaśnię Ci może dlaczego zostałeś zbanowany. Widziałem sporo reportów dotyczących Twojej osoby, postanowiłem wejść na serwer i w momencie kiedy dołączyłem do serwera uciekłeś na spect, po czym opuściłeś serwer. Postanowiłem w związku z tym nadać Ci bana, aby zweryfikować Twoją rozgrywkę - co prawda zgłoszenia dotyczyły innej mapy, ale nieważne. Co do demka, na ten moment nie widzę żadnych akcji, które mógłbym uznać za spalone dodatkowo materiał był zbyt krótki aby cokolwiek ocenić, pomijając to, że wiocha jest dość przewidywalną mapą. Natomiast nie dają mi spokoju modele, które zaobserwowałem tylko podczas oglądania Twojego POV'a. Na ten moment czysto, jednak będę miał Twoją grę na uwadze. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted August 30, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted August 30, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts