Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:ZupencjaAmino
Imię:Adrian
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199234367051/ (SteamID STEAM_0:1:637050661)
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Hey, prowadziłem swój serwer za czasów CS:GO o tematyce surf, byłem również administratorem na naszej społeczności na serwerze OM#2
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/ZupencjaAmino/mirage2.katujemy.eu:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym prowadzić swój stopień jako administrator odpowiedzialnie i rzetelnie, chciałbym również dbać o porządek na serwerze bo cheaterów na naszej społeczności nie jest za mało, w dodatku chciałbym od nowa pokazać się z dobrej strony, niestety zaniedbałem swoje obowiązki jako admin na serwerze i zostałem wyrzucony za 3/3 aktywność, chciałbym to poprawić i również pokazuje to przez ostatni tydzień. Staram się być ciągle, wchodzę w każdej wolnej chwili. Mam nadzieję że zostanie mi dana ostatnia szansa żebym mógł nadrobić swoje zaległości i pokazać że jednak my jako administratorzy dbamy o porządek na serwerze

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam/Discord/Forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Opublikowano

+aktywność

+wiek

+doświadczenie

+kultura

Jestem na Tak

• Lubię to! 1
  • Moderator
Opublikowano

- aktywność - przez 4 dni z ostatnich 7 byłeś 99 minut trochę słabo według mnie 

+doświadczenie

+wiek

Uważam , że  powinieneś ustabilizować to z jaką częstotliwością wchodzisz na serwer, ponieważ praktycznie nie było cię na serwerze przez pół tygodnia. Wtedy będę na tak. 

Ja jestem na Nie

Opublikowano

+wiek
+-aktywnosc
+Doświadczenie
+charyzma (koleżeński)
+znajomość obsługi adm
Bez zmian, Jestem na TAK

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.