Fisha Posted August 29, 2024 Deserved Woman Share Posted August 29, 2024 Naukowcy z Rio de Janeiro w latach 2021-2023 przebadali łącznie 10 rekinów wyłowionych na wybrzeżu Brazylii. W każdej z zbadanych próbek wykazano obecność kokainy w organizmie. źródło: 1 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatima Posted August 29, 2024 Katowicz Investor V.I.P Share Posted August 29, 2024 Tego jeszcze nie grali, żeby rekinki się nakrotyzowały 😄😄 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIHU Posted August 29, 2024 Share Posted August 29, 2024 Nie tylko w rekinach, ale i w innych zwierzętach, rybach i roślinach. Wody są nasiąknięte tym gównem przez to że koka przemycana jest przed wodę, często jest gubiona w wodzie lub wyrzucana i dzieje się jak się dzieje. Oglądałem kiedyś program o tym , że właśnie przez takie rzeczy np, rekiny które nigdy nie atakowały ludzi zaczęły to robić bo są bardziej agresywne po tym co człowiek do wody wywala. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekki Posted August 29, 2024 V.I.P Admin MIRAGE #2 Share Posted August 29, 2024 Spotkanie rekina po koksie to musi być coś bardzo przyjemnego. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilbo Baggins Posted August 29, 2024 Share Posted August 29, 2024 Aha i nie pójdą do więzienia, jak ja bym miał koke w organizmie to by mnie zamknęli, sprawiedliwość XDD 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts