Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: <PePe>
Nick admina banującego: Nie wyskoczył mi 
Data/Mapa:24.08.2024 DD2
Steam ID:STEAM_1:0:2146680323
Serwer (mod):    Classic DD2                           
Opis sytuacji: Dostałem bana nawet nie wiem za co grałem sobie normalnie zresztą jak codziennie na katujemy i nagle dostałem bana nie wiadomo skąd jak zwykle pewnie przez moją myszke Bloody v7 kazdy wie ze posiada ona lekkiego no recoila i to nie jest spowodowane przez cheaty prosze się doinformować więcej na jej temat bo podejrzewam że za to poleciał ban nie raz już tak miałem

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : <PePe> 
[AMXBans] ' Czitowanie ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ https : 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 2146680323 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 176.1.231.141 ' 
[AMXBans] =======================================

Edytowane przez PePe1.6
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano (edytowane)

Ja cię zbanowałem trochę dziwne że się odwołujesz od tak oczywistego bana czekam na demko z HLTV.

Ale ogólnie wrzuć swojego pova.

@edit 

Ale co mnie twoja myszka obchodzi chłopie wrzucaj swojego pova.

Anti cheat cię wykrywa od razu po tym jak cię wykrywa lecę na specta i wszystko widać jak na dłoni.

Plus próbujesz się tutaj podszyć wydaję mi się pod innego gracza o podobnym nicku - <<PePe>>

Demko : https://tv.katujemy.eu/8/dema//hltv-2408242143-de_dust2.dem.zip

W 7 minucie wchodzisz na serwer mój błąd że tak szybko dałem bana mogłem odczekać ze 2 rundy.

Edytowane przez DOPE
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, DOPE napisał(a):

Ja cię zbanowałem trochę dziwne że się odwołujesz od tak oczywistego bana czekam na demko z HLTV.

Ale ogólnie wrzuć swojego pova.

To dziwne że się odwołuję ? Jak dostałem bana nie słusznie to chyba mam prawo cwaniaczku ty nie bądź taki do przodu Zobacz sobie co to jest za myszka i dopiero daj znać jak się doinformujesz

Może ktoś bardziej rozgarnięty zobaczyć to demko niż dope ? bo to że waliłem fullauto i testowałem myszke nie znaczy że jestem na odpale głów nie waliłem żadnych z dvpy przeciez poza tym gram na tym nicku od kilku lat a drugi pepe to mój brat razem pykamy ale on dłużej u was ode mnie 

(edytowane)

Gracz ma obowiązek nagrywania dema jeśli mu się nie nagrywa, ale robimy jednorazowy wyjątek. Następnym razem nie będzie twojego pova to ban zostanie. @  DOPE już hltv wkleił i napisał, że się pospieszył z banem więc masz ub.

Edytowane przez Lanek
Edytowane przez PePe1.6
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.