Jump to content
PePe1.6

Odwołanie od bana - <PePe>

Recommended Posts

Twój nick: <PePe>
Nick admina banującego: Nie wyskoczył mi 
Data/Mapa:24.08.2024 DD2
Steam ID:STEAM_1:0:2146680323
Serwer (mod):    Classic DD2                           
Opis sytuacji: Dostałem bana nawet nie wiem za co grałem sobie normalnie zresztą jak codziennie na katujemy i nagle dostałem bana nie wiadomo skąd jak zwykle pewnie przez moją myszke Bloody v7 kazdy wie ze posiada ona lekkiego no recoila i to nie jest spowodowane przez cheaty prosze się doinformować więcej na jej temat bo podejrzewam że za to poleciał ban nie raz już tak miałem

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : <PePe> 
[AMXBans] ' Czitowanie ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ https : 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 2146680323 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 176.1.231.141 ' 
[AMXBans] =======================================

Edited by PePe1.6
  • Haha 1

Ja cię zbanowałem trochę dziwne że się odwołujesz od tak oczywistego bana czekam na demko z HLTV.

Ale ogólnie wrzuć swojego pova.

@edit 

Ale co mnie twoja myszka obchodzi chłopie wrzucaj swojego pova.

Anti cheat cię wykrywa od razu po tym jak cię wykrywa lecę na specta i wszystko widać jak na dłoni.

Plus próbujesz się tutaj podszyć wydaję mi się pod innego gracza o podobnym nicku - <<PePe>>

Demko : https://tv.katujemy.eu/8/dema//hltv-2408242143-de_dust2.dem.zip

W 7 minucie wchodzisz na serwer mój błąd że tak szybko dałem bana mogłem odczekać ze 2 rundy.

Edited by DOPE

Godzinę temu, DOPE napisał(a):

Ja cię zbanowałem trochę dziwne że się odwołujesz od tak oczywistego bana czekam na demko z HLTV.

Ale ogólnie wrzuć swojego pova.

To dziwne że się odwołuję ? Jak dostałem bana nie słusznie to chyba mam prawo cwaniaczku ty nie bądź taki do przodu Zobacz sobie co to jest za myszka i dopiero daj znać jak się doinformujesz

Może ktoś bardziej rozgarnięty zobaczyć to demko niż dope ? bo to że waliłem fullauto i testowałem myszke nie znaczy że jestem na odpale głów nie waliłem żadnych z dvpy przeciez poza tym gram na tym nicku od kilku lat a drugi pepe to mój brat razem pykamy ale on dłużej u was ode mnie 

Edited by PePe1.6
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK   (edited)

Gracz ma obowiązek nagrywania dema jeśli mu się nie nagrywa, ale robimy jednorazowy wyjątek. Następnym razem nie będzie twojego pova to ban zostanie. @  DOPE już hltv wkleił i napisał, że się pospieszył z banem więc masz ub.

Edited by LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK
  • Haha 1

• Moderator

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.