PePe1.6 Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) Twój nick: <PePe> Nick admina banującego: Nie wyskoczył mi Data/Mapa:24.08.2024 DD2 Steam ID:STEAM_1:0:2146680323 Serwer (mod): Classic DD2 Opis sytuacji: Dostałem bana nawet nie wiem za co grałem sobie normalnie zresztą jak codziennie na katujemy i nagle dostałem bana nie wiadomo skąd jak zwykle pewnie przez moją myszke Bloody v7 kazdy wie ze posiada ona lekkiego no recoila i to nie jest spowodowane przez cheaty prosze się doinformować więcej na jej temat bo podejrzewam że za to poleciał ban nie raz już tak miałem [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : <PePe> [AMXBans] ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ https : [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 2146680323 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.1.231.141 ' [AMXBans] ======================================= Edited August 24, 2024 by PePe1.6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOPE Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) Ja cię zbanowałem trochę dziwne że się odwołujesz od tak oczywistego bana czekam na demko z HLTV. Ale ogólnie wrzuć swojego pova. @edit Ale co mnie twoja myszka obchodzi chłopie wrzucaj swojego pova. Anti cheat cię wykrywa od razu po tym jak cię wykrywa lecę na specta i wszystko widać jak na dłoni. Plus próbujesz się tutaj podszyć wydaję mi się pod innego gracza o podobnym nicku - <<PePe>> Demko : https://tv.katujemy.eu/8/dema//hltv-2408242143-de_dust2.dem.zip W 7 minucie wchodzisz na serwer mój błąd że tak szybko dałem bana mogłem odczekać ze 2 rundy. Edited August 24, 2024 by DOPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe1.6 Posted August 24, 2024 Author Share Posted August 24, 2024 (edited) Godzinę temu, DOPE napisał(a): Ja cię zbanowałem trochę dziwne że się odwołujesz od tak oczywistego bana czekam na demko z HLTV. Ale ogólnie wrzuć swojego pova. To dziwne że się odwołuję ? Jak dostałem bana nie słusznie to chyba mam prawo cwaniaczku ty nie bądź taki do przodu Zobacz sobie co to jest za myszka i dopiero daj znać jak się doinformujesz Może ktoś bardziej rozgarnięty zobaczyć to demko niż dope ? bo to że waliłem fullauto i testowałem myszke nie znaczy że jestem na odpale głów nie waliłem żadnych z dvpy przeciez poza tym gram na tym nicku od kilku lat a drugi pepe to mój brat razem pykamy ale on dłużej u was ode mnie Edited August 24, 2024 by PePe1.6 LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK August 24, 2024 (edited) Gracz ma obowiązek nagrywania dema jeśli mu się nie nagrywa, ale robimy jednorazowy wyjątek. Następnym razem nie będzie twojego pova to ban zostanie. @ DOPE już hltv wkleił i napisał, że się pospieszył z banem więc masz ub. Edited August 24, 2024 by LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted August 24, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted August 24, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts