Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez S0u, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bo jak wbijam na serwer to mi wbija i po chwili mnie wywala i pisze odłączono nigdzie nie pisało ze dostałem bana

Widziałem tepat niżej i podobno zostało to rozwiązane ale ja nadal nie mogę wbić

• Head Admin
Opublikowano

Problem nadal występuje?

• Head Admin
Opublikowano

Poproszę link do profilu STEAM oraz wycinek z konsoli gry po połączeniu się z serwerem.

Opublikowano

https://steamcommunity.com/profiles/76561199763889603/ 

[Networking] server @ loopback:1:  NetChan Setting Timeout to 30.00 seconds
[Client] CL:  Signon traffic "server":  incoming 12.195 KB [14 pkts], outgoing 1.058 KB [13 pkts]
[Networking] Snipezis @ loopback:0:  NetChan Setting Timeout to 20.00 seconds
[WorldRenderer] CWorldRendererMgr::ServiceWorldRequests long frame: 18.851775ms
(16870) Dynamic prop prop_dynamic (model models/chicken/chicken.vmdl): no sequence named:idle01

Konto steam jest nowe ponieważ do wszesniejszego nie pamiętam hasla bo nie uzywalem ponad rok a ze miales jakas kase to kupilem na tym nowym vipa 

• Opiekun CS 2
  • Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

Nie możesz wejść na serwer ponieważ zostałeś zbanowany  przez jednego z adminów za grę na aktywnym banie i sprawdzając konta powiązane z twoim ip wychodzi na to że 3 razy zostałeś zbanowany na naszym serwerze przez 3 różnych adminów i jeden ban jest za wh a pozostałe 2 za grę na aktywnym banie. Odwołać od tego się nie możesz bo ostatni ban został nadany dnia 24.08.2024 a na odwołanie się masz 48h. Niżej jeszcze podaje linki do każdego bana na wszystkich kontach mamy to samo ip i dodatkowo ten sam awatar

1 ban

2 ban

3 ban

Edytowane przez S0u
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Head Admin
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.