Rimsiie Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 (edited) Twój nick:Legit meister Data/Mapa: 23.08.2024 de_mirage SteamID: STEAM_0:0:523079695 Serwer (mod): Only Mirage #4 Opis sytuacji: Generalnie to admin daje mi z du*y bana bo dobrze gram i dostał przysłowiową bombę zgaduję, gdzie z tego co widze administracja nie umie sprawdzić gracza a co za tym idzie gameplayu. Moje main konto dostało Vaca 11 dni temu gdzie próbuję się od niego odwołać bo ktoś mi się wkradł na konto dlatego gram na alt koncie tylko społecznościowe. Administrator bez ówczesnego sprawdzenia mnie dał mi bana "Bo tak xD". Proszę o sprawdzenie demka i odbanowanie mnie ewentualne. Dołączam również screena z mojego main konta ( ten sam screen został wysłany do supportu valve) gdzie staram się cały czas o zdjęcie blokady. W sumie trochę śmiesznie że administrator widzi nowe konto i banuje bo ktoś lepiej gra. I jak coś screen może wam nic nie mówić ale Kielce i Olsztyn to włamania na moje konto :). Sorki za edycje ale tutaj link do mojego maina: https://steamcommunity.com/id/Rimsie/ Edited August 23, 2024 by Rimsiie 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted August 23, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted August 23, 2024 @ Francuzik6969 24 godziny na rozpiskę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francuzik6969 Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) Link do Demka-https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240823-1912-de_mirage.dem.zip 3:50- zero sprawdzenia pozycji wlecenie z fleshem w schody prosto do jungli gdzie znajdował się przeciwnik 8:30-przebiegnięcie całego side B na kosie pomimo tego że dwie rundy wcześniej sprawdzałeś pozycje (tylko tam gdzie byli przeciwnicy) 13:15- przeciwnik idzie całą rampe na shifcie gdy ty podchodzisz wcelowany nie mając prawa go słyszeć nawet małego tupnięcia gdyż biłeś się z kolegą w pałacu kosą 15:30-perfidne wcelowanie w przeciwnika z firebox'a (ONE TAP) gdzie ani go nie słyszałeś ani nie widziałeś gdyż byłeś na lekkim fleshu i strzelałeś się z przeciwnikiem spod drewna 23:20-celowanie przez ścianę z deagle do przeciwników z pałaców 27:00- dziwna sytuacja stoisz i czekasz na przeciwnika z apartów po czym jak on biegnie to uciekasz do tv roomu gdzie jest bomba zabijasz go i nie spodziewasz się drugiego z appsów tylko odrazu patrzysz mida gdzie jest drugi Na koniec dodam że cały twój gamesens był robiony pod przeciwników i żaden administrator jak to napisałeś nie dostał od ciebie głowy i się nie popłakał tylko byłeś spectowany przez dwóch administratorów twoja rozgrywka jest tak zwanym legit cheatowaniem ale słabo się kryłeś + nie dostałeś vaca na drugim koncie bez powodu Pozdrawiam Francuz Edited August 24, 2024 by Francuzik6969 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted August 24, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted August 24, 2024 Decyzja UBT do 48 godzin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted August 25, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted August 25, 2024 3:50 - kątem oka patrzył widać po ruchach myszką -b 8:30 - tutaj podobnie widać, że luka - -b 13:15 - jak się bawią kosami słychać jak ct przebiega z rampy, dopiero pozniej ct na shifcie idzie -b 15:30 - kiedy wyskakuje z pałaców podczas obrotu widzi stojącego ct na fajerach -b 23:20 - nic takiego tu nie widzę, w ogóle deagla nie wyciągnął -b 27:00 - -b Czysto. UB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted August 25, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted August 25, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts