Popular Post kubus190011 Posted August 23, 2024 Popular Post Share Posted August 23, 2024 Twój nick: kvbusiekkk WIN.SKIN Data/Mapa:19.08.2024 mirage #4 SteamID:76561199229584196 Serwer (mod):siemano123 Opis sytuacji: grałem sobie jak zwykle wieczorkiem na moim ulubionym serwerze na którym spędziłem ostatnie 3 tygodnie . Moi koledzy powiedzieli ze maja jakiegos fajnego wallhacka za free to sobie mysle czemu nie weszlem na serwer wszytko git nikt nic nie podejrzewa jest dobrze po 30m granie musiałem konczyc . gdy chciałem na nowo wejsc nie mogłem , czy moglibyscie usunac mojego bana obiecuje poprawie sie . miłego dnia wieczorka zalezy kiedy odczyta to jakis fajny administrator jesli chodzi o jakiego wallchacka to do en1gma cheats cos takiego <3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted August 23, 2024 Administrator Share Posted August 23, 2024 Cytat czy moglibyscie usunac mojego bana obiecuje poprawie sie Niestety, nie możemy 54 minuty temu, kubus190011 napisał(a): miłego dnia wieczorka zalezy kiedy odczyta to jakis fajny administrator Dzięki, dzięki. Trzymaj się tam XD Spoiler 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted August 23, 2024 Administrator Share Posted August 23, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts