Jump to content
scarlxrdxx

Odwołanie od bana - scarlxrd's dog

Recommended Posts

Twój nick: scarlxrd's dog

Data/Mapa: Mirage #2  okolo godziny 16;50  - 21.08.2024r.

SteamID:  STEAM_0:0:799923623 

Serwer (mod):  Mirage  #2 admin:  xaxa                            

Opis sytuacji: gralem se elegancko  od  kilku godzin troche ujarany skunem 3 lufa wleciala i gralem se na luzie  ,  juz   wczesniej  mnie podejrzewano o czity  ktos tam wchodzil na speca pewnie ( bo nie mam pewnosci) mnie obserwowac no ale nic no i tak se gram, w pewnym momencie xaxa  ktorego nawet podkreslam nie bylo na serwerze, po rundzie gdzie zabilem jedna osobe spod drewna na A, po czym asystowalem graczowi mortal kombat( ktory ze mna gral od kilku godzin )  z zabojstwem na CT, xaxa wchodzi na serwer i pisze ze musimy sie pozegnac czy cos w  tym stylu po czym zostaje odlaczony  :))  

• Wow 1
  • I love it 1

Link do pierwszego dema: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20240821-1506-de_mirage.dem.zip
RUNDA 3: 
Biegniesz na spóźniony na rampę, stoisz w środku smoke'a i oddajesz dwa celne strzały w przeciwnika, którego nawet wcześniej nie widziałeś
RUNDA 4: 
Znów biegniesz spóźniony na rampę, jeden przeciwnik stoi na blisko, drugi na tetrisie, zaczeliście się strzelać po czym cofnąłeś za ścianę, nie wydaję mi się, że słyszałeś go jak zeskakiwał a ty już byłeś w niego wcelowany za ścianą zabijając go, drugi przeciwnik, który stał wcześniej na blisko, skoczył na ciebie stojąc jeszcze za ścianą, więc nie powinienieś go widzieć a ty pojechałeś za nim celownikiem.
RUNDA 8:
Biegniesz na B, strzelasz do przeciwnika na aucie ale nie udało ci się go zabić bo uciekł, przeciwnik zmienia pozycję i czeka wcelowany po czym ty pickujesz z celownikiem na jego głowie.
RUNDA 11:
Stoisz na shorcie, słyszałeś przeciwnika, który wszedł do laddera, twój teammate rzuca palaka na gale, gdzie stoi inny przeciwnik, który właśnie zaczął uciekać, ty jedynie popatrzyłeś się na laddera przez ścianę, czy ktoś może nie patrzy przejścia po czym perfidnie biegniesz za przeciwnikiem z gali. 

Linka do drugiego dema: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20240821-1555-de_mirage.dem.zip
RUNDA 5: 
Strasznie szybko zacząłeś strzelać do przeciwnika próbującego wskoczyć na balkon, oglądając to na demku musiałem sobie dać prędkość 0,5 aby dostrzec tak szybko przeciwnika jak ty. Następnie na nic nie zwracając uwagi wbiegłeś na balkon i zacząłeś strzelać do kolejnego przeciwnika, który był pod tobą i nie miałeś o nim pojęcia. Nawet zacząłeś strzelać gdy go jeszcze nie widziałeś. 
RUNDA 9: 
Stoisz w kuchni w apartach na B, nakierowujesz idealnie przez ścianę na przeciwnika, którego nawet nie słyszałeś nie trafiając noscope'a, potem oddajesz znów jakiś losowy strzał, żeby nie było, ale trzeci raz już namierzyłeś znów idealnie i go zabiłeś.
RUNDA 16:
1:35 - nawet nie wiem jak mam to skomentować xD
RUNDA 27:
1:50 - gratuluję szybkiego czasu reakcji zabijając przeciwnika na shorcie a potem wychylając na drugiego będąc już wcelowanym.
RUNDA 28: 
Ten nade na rampę idealnie pod nogi był bardzo przyjemny jak nawet nie wydałem tam żadnego dźwięku.

Akcji było znacznie więcej ale wydaję mi się, że to wystarczy. A odpowiadając na to co napisałeś ,na serwerze byłem przez większość czasu oglądając ciebie jak i czekając aż będzie dostępne demko, które od razu obejrzałem i wykorzystałem to że na serwerze jeszcze byłeś. To co dalej napisałeś o zabójstwach pod drewnem i na CT nie ma nic wspólnego. Pozdrawiam o7

Decyzja 48h 

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 1

• Moderator

Demko nr. 1
RUNDA 3: 
Nie ma tutaj nic do dyskusji, prefire przez smoke'a B+
RUNDA 5 (nie 4): 
Mógł usłyszeć zeskok, ale na tego drugiego bliżej to już leciał celownikiem do góry za nim miał prawo wiedzieć, że ktoś tam wyskoczy B+
RUNDA 8:
Ciężkie do oceny, bo widział, że cofa więc mógł pójść do site'u B+/-
RUNDA 11:
Dobrze opisane, nie mam tutaj nic więcej do dodania B+

Szkoda czasu na drugie demko. Po pierwszej akcji widać, że kolega lata na wh. Dobra robota @  xaxa_777

• Thanks 1

• Moderator

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.