FIHU Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 Nie mogę wejść na mirage 1. Nawet jak są wolne sloty, to po wejściu na serwer przez chwile mi wczytuje grę i po chwili wywala do głównego menu. Help 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution ZacK Posted August 20, 2024 Katowicz V.I.P Solution Share Posted August 20, 2024 Witam! Żadnego bana na serwerze u nas nie posiadasz. Aktualnie dostałem już 3 zgłoszenia o podobnej sytuacji. Twoje próby łączenia się z serwerem kończą się w następujący sposób (Screen) Jeden z graczy który się odwołał napisał że problem sam się rozwiązał. Podejrzewamy że może to być kwestia dzisiejszej aktualizacji VACNET 3.0 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIHU Posted August 21, 2024 Author Share Posted August 21, 2024 (edited) Sprawdziłem i faktycznie można już wejść. Tak myślałem że to jakaś ich durna aktualizacja. Dzięki Edited August 21, 2024 by FIHU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin BlaDy* Posted August 21, 2024 CS2 MIRAGE #1 Owner Junior Admin Share Posted August 21, 2024 Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts