xGround Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 Twój nick:xGround Data/Mapa: only mirage #2 19-08-2024 14:48:52 SteamID:STEAM_0:1:762348180 Serwer (mod): nie wiem bo mi nic nie pisze w banach kto mn zbanował Opis sytuacji:Witam wbiłem na serwer wasz bo chciałem zagrać a mi znajomi polecali no to wbiłem i zaczołem grać , po jakieś tam rundzie była akcja z AWP w oknie 2 zabiłem bo mi mówili że może być 2 bo 1 to słyszałem póżniej zabiłem gościa z rampy bo kroki było słychać bo mam głośno podgłoszone no i czekam w tej ramce nwm jak to nazwać i pacze na kuchnie z awp wcelowaną i czekam dla pewności i wychodzi to pyk shot i idę w kuchni rozglądam się i jest prz kasie i widzę rękę gościa za lodówką a podczas iścia pod kase widziałem strzał z góry to w tedy wiedziałem że był na apartach bo indziej się nie da być wyrzej no to jak byłem przy kasie zabiłem gościa i idę przez dzwi a byliśmy 1v1 więć tylko na aparty paczyłem no i chyba zeskoczył ale nie pamiętam bo mam ciulową pamięć i usłyszałem go jak zeskoczył bo to daje z siebie odgłosy jak ktoś z czegoś zeskakuje więc zmieniłem połorzenie celownika i go zabiłem i idealnie zdefowałem bombme i chwile stałem bo nie dowierzałem że jak ja to zrobiłem i poszedłem się przejść na short i pyk dostałem bana za WH to tyle z mojej strony miłego dnia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted August 19, 2024 Administrator Share Posted August 19, 2024 @ FoRinT 24h na rozpisanie dema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted August 19, 2024 Donor Keeper CS2 5vs5 Share Posted August 19, 2024 Po obejrzeniu dema z x-rayem stwierdzam, że ban był zbyt pochopny. Prosze o UB dla gracza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts