Jump to content
xGround

Odwołanie od bana - xGround

Recommended Posts

Twój nick:xGround

Data/Mapa: only mirage #2 19-08-2024 14:48:52

SteamID:STEAM_0:1:762348180

Serwer (mod): nie wiem bo mi nic nie pisze w banach kto mn zbanował                             

Opis sytuacji:Witam wbiłem na serwer wasz bo chciałem zagrać a mi znajomi polecali no to wbiłem i zaczołem grać ,
po jakieś tam rundzie była akcja z AWP w oknie 2 zabiłem bo mi mówili że może być 2 bo 1 to słyszałem póżniej zabiłem gościa z rampy bo kroki było słychać bo mam głośno podgłoszone
no i czekam w tej ramce nwm jak to nazwać i pacze na kuchnie z awp wcelowaną i czekam dla pewności i wychodzi to pyk shot i idę w kuchni rozglądam się i jest prz kasie i widzę rękę gościa za lodówką a podczas iścia pod kase widziałem strzał z góry to w tedy wiedziałem że był na apartach bo indziej się nie da być wyrzej no to jak byłem przy kasie zabiłem gościa i idę przez dzwi a byliśmy 1v1 więć tylko na aparty paczyłem no i chyba zeskoczył ale nie pamiętam bo mam ciulową pamięć i 
usłyszałem go jak zeskoczył bo to daje z siebie odgłosy jak ktoś z czegoś zeskakuje więc zmieniłem połorzenie celownika i go zabiłem i idealnie zdefowałem bombme i chwile stałem bo nie dowierzałem że jak ja to zrobiłem i poszedłem się 
przejść na short i pyk dostałem bana za WH to tyle z mojej strony miłego dnia

• Haha 1
  • I love it 1

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.