camelovy Posted August 13, 2024 User Share Posted August 13, 2024 (edited) Z racji miesięcznicy resetu coda widziałbym małe dadatki kosmetyczne. Co wprowadzić- Nowe Perki, na serwerze szybko schodzą bo się niszczą fajnie coś urozmaicić Dodatkowe informacje- Nóż Mnicha - na kosie możesz się teleportować co 15s (800jednostek) Naboje KATa - 1/7 na podpalenie wroga (np stałe 50dmg zabierane w 3s) Miny KATa - 2 miny podpalające (60dmg +inta) Reanimacja - 1/2 na zrespienie sojusznika po fragu i +15exp za fraga Airstrike - mozesz wezwać nalot Ostatnie tchnienie - po śmierci wyrzucasz odbezpieczony HE który zadaje 65dmg+int Notatki al kaida - wybuch po śmierci (50dmg + inta) Pancerz - 1/6 na odbicie pocisku Odświeżenie obecnych Blask - po użyciu wywołujesz efekt FB na wrogach na 3s TG - zwiekszyć do max 1/3 /edit- chodzi ze 1/2 zbyt op 1/3-1/6 gut gut Zmysł zlodzieja - 20% szans na kradzież perku oraz 1/10 na kradzież magazynku po trafieniu (wyzerowanie wrogowi) Zestaw kamikaze -tmp + dodatkowo dostajesz zestaw granatów Skrzydla archaniola - dac cooldwon bo teraz mzna spamic Edited August 13, 2024 by camelovy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 13, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted August 13, 2024 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Nóż Mnicha - na kosie możesz się teleportować co 15s (800jednostek) Podoba mi się, jestem za. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Naboje KATa - 1/7 na podpalenie wroga (np stałe 50dmg zabierane w 3s) Miny KATa - 2 miny podpalające (60dmg +inta) Naboje okej, miny bym odpuścił. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Reanimacja - 1/2 na zrespienie sojusznika po fragu i +15exp za fraga Zmniejszyć szansę do 1/4 + bonus za zrespienie. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Airstrike - mozesz wezwać nalot N I E 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Ostatnie tchnienie - po śmierci wyrzucasz odbezpieczony HE który zadaje 65dmg+int Notatki al kaida - wybuch po śmierci (50dmg + inta) Dodałbym jedno z dwóch, bardzo podobne perki, imo zbędnie dodawać oba. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Pancerz - 1/6 na odbicie pocisku *Neomexowy, który odbija dmg - dla mnie spoko. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Blask - po użyciu wywołujesz efekt FB na wrogach na 3s Duże tak, obecnie perk dropiony od razu po dostaniu. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): TG - zwiekszyć do max 1/3 On jest od 1/2-6 bodajże. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Zmysł zlodzieja - 20% szans na kradzież perku oraz 1/10 na kradzież magazynku po trafieniu (wyzerowanie wrogowi) Od zerowania magazynku są cygańskie nawyki, zmysłu złodzieja bym nie zmieniał. 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Zestaw kamikaze -tmp + dodatkowo dostajesz zestaw granatów Perk już robi robotę dodatkowym dmg, a na serwerze z jakiegoś powodu nie ma FB/SMOKE więc nie dodawałbym tu zestawu granatów, 1 godzinę temu, camelovy napisał(a): Skrzydla archaniola - dac cooldwon bo teraz mzna spamic Też o tym wspomniałem ostatnio więc oczywiście, że jakieś ograniczenie powinno zostać dodane do tego perku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Wr3dnyy Posted August 16, 2024 Keeper CS 1.6 4FUN Keeper CS 1.6 DD2 Moderator Share Posted August 16, 2024 W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Nóż Mnicha - na kosie możesz się teleportować co 15s (800jednostek) Jestem za, aczkolwiek te nazwy typu nóz/tajemnica - są dla mnie mocno oklepane. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Naboje KATa - 1/7 na podpalenie wroga (np stałe 50dmg zabierane w 3s) W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Miny KATa - 2 miny podpalające (60dmg +inta) Tutaj tylko jedna opcja wchodzi w grę, według mnie naboje będą bardziej użyteczne. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Reanimacja - 1/2 na zrespienie sojusznika po fragu i +15exp za fraga Tak jak wspomniał Fr0zen, tutaj szanse bym powiększył do 1/4 lub 1/5. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Airstrike - mozesz wezwać nalot Nie przekonuje mnie, co prawda fajne nawiązanie do Call Of Duty, ale na naszym serwerze tego nie widzę. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Ostatnie tchnienie - po śmierci wyrzucasz odbezpieczony HE który zadaje 65dmg+int Notatki al kaida - wybuch po śmierci (50dmg + inta) Dwa bardzo podobne perki, zostałbym przy wybuchu po śmierci. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Pancerz - 1/6 na odbicie pocisku Przydałoby się coś takiego, jestem na tak. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Blask - po użyciu wywołujesz efekt FB na wrogach na 3s To fakt, blaskowi przydałby się refresh - dlatego jestem za. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): TG - zwiekszyć do max 1/3 /edit- chodzi ze 1/2 zbyt op 1/3-1/6 gut gut Wydaję mi się, że nie zrobi nam to większej różnicy. Fakty są takie, że TG sprawdza się głównie na dd2_long W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Zmysł zlodzieja - 20% szans na kradzież perku oraz 1/10 na kradzież magazynku po trafieniu (wyzerowanie wrogowi) Tak jak wyżej, magazynek czyści perk Cygańskie nawyki. A samego zmysłu bym w żaden sposób nie zmieniał. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Zestaw kamikaze -tmp + dodatkowo dostajesz zestaw granatów Dla mnie perk jest dobry, niepotrzebne mu żadne zmiany - a zestaw granatów będzie bezużyteczny. W dniu 13.08.2024 o 16:43, camelovy napisał(a): Skrzydla archaniola - dac cooldwon bo teraz mzna spamic Perk jest zbugowany o czym wspominał już Frozen jakiś czas temu, trzeba by mu się przyjrzeć i faktycznie dodać jakiś cooldown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 W nadchodzącym resecie dodamy z twoich propozycji m.in. nóż mnicha, naboje kata czy reanimacje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts