Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podejrzanego: Mortal Kombat

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:438569996

Rodzaj cheata: Wh

Data/Mapa: Daty są dodane w nazwie clipów / Mirage

Serwer (mod): Mirage #2

Dowody (link do demka):https://drive.google.com/drive/folders/1JV1TpIf_IxMMfZq4byTeDKSHEvbwfcc5?usp=sharing

1 clip.  00.04 sprawdzenie(przez ściane czy ktoś jest na shorcie) 00.16 tu usłyszał chłopa w kuchni ale bardzo szybka reakcja 00.20 wychelenie odrazu na chłopa przy ścianie.

2 clip. 00.04 popatrzył sie na chłopa przez ściane to nie jest normalny ruch ręką.

3 clip. 00.05 sprawdzenie ticketu przez ściane czy kogoś tam czasem nie ma i napewno go nie słyszał.

4 clip. 00.04 rzucenie molotova i peekniecie typa mało kto tam coś zobaczy ja np nie widzialem tam głowy.

5 clip. 00.05 typ cicho podchodzi leedera robi fleeka zeby sprawdzic czy kogoś tam czasem nie ma i pozniej idealnie na głowe

6 clip. 00.10 na 1 zabójstwie bym sie bardzo nie skupiał bardziej mi chodzi o tego drugie nie mógł wiedzieć o tym drugi poszedl sprawdzić ct  tak słabo sprawdził tak jak by wiedział ze ktoś jest na rampie kolega plantuje bombe za skrzynia wiec nie mógł ten z ct zabić plantujacego a i tak sie wcelował rampe i kolega z tt patrzył ze schodów ta rampe.

Pozdrawiam Taco

Lanek  

Decyzja 48h 

Lanek  

Dostęp prywatny, plz fix

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

1 clip - Czysto. Zaczął celować w galę chwilę przed peekiem co jest normalne. Kuchnia normalnie, a potem frag na gali też w sumie normalny, wiedział, że gdzieś tam był typ. B-

2 clip - B+/-

3 clip - Imo przypadek. Był zupełnie clueless, że zeskoczył. B-

4 clip - Mołotow jest trochę zależny od ustawień na jakich gra. Ciężko to ocenić, tymbardziej że te klipy ogólnie są w jakości ziemniaka porównując do demka. B-

5 clip - Nie mają kontroli mida więc ma powód by interesować się galą/ladderem. Klip wyrwany z kontekstu, nie wiem czy mógł słyszeć go wcześniej, ale nawet jeśli nie to imo tutaj nie ma nic dziwnego. B-

6 clip - Brakuje mi tu najważniejszej informacji... Jak się on znalazł na CT? Znowu wycięte z kontekstu, nie mam rozeznania czemu gracze mają takie pozycje jakie mają... Tutaj dla mnie też czysto. On jest na CT, team wchodzi od mida więc się spodziewają rampy/pałacu, a po co ma patrzeć pałac skoro ma teammate'a na schodach, który w razie CT'ka w pałacu i tak pierwszy będzie widoczny i najpewniej dostanie plombe co poskutkuje tym, że i tak będzie wiadomo, że będzie w pałacu (masło maślane, jest 7 rano, ale myślę, że ogarniecie o co chodzi) B-

Następnym razem prosiłbym o rozpisanie dema, a nie klipy. Dzięki za zgłoszenie, ale no tutaj nie widzę nic ciekawego.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.