Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: ale dostales srake

Data/Mapa: 08-08-2024 22:45:58

SteamID: STEAM_0:0:529971331

Serwer (mod):         ONLY MIRAGE #2                      

Opis sytuacji: Dobry wieczór państwu, gram na waszym serwerze od dłuższego czasu, i nieujmując mi za każdym razem w większości otwieram tabelę, ale dzisiaj dostałem po posiadaniu prawie 50 killi zarzuty od admina że mam cheaty bo sprawdziłem miejscówkę której się nie sprawdza XD. Później dostałem zarzuty że mam konto 0 lvl steam i na pewno jestem odpalony, ale jak mozna zauwazyc nikt tam w ogole oporu nie stawial, a zaczalem robic kille dopiero jak dostalem VIP'a i moglem szybciej przez podwojny skok rushowac opponentow. Chcialbym dostac chociaz jeden dowod i jeden argument gdzie zagralem jakbym mial "wallhacka", mam w tej grze 7000h i troszeczkę umiem. Nie mam movementu raka i silvera I więc no, nie mam zamiaru cheatowac w tej grze bo wchodzac na spolecznosciowke probuje sie rozluznic i gram sobie na chillu. Czekam na odpowiedz, pozdro.

Edytowane przez 137morgan
Opublikowano

Witam, jako, że demka działają jak działają po ostatniej aktualizacji cs'a, nie jestem w stanie przedstawić dowodów na twojego wallhacka, ale mogę się odnieść do tego co napisałeś. Na serwerze spotkałem cię drugi raz tylko pod innym nickiem, żadnych zarzutów za cheaty nie dostałeś, możliwe, że pomyliłeś osoby. Teraz przedstawię Ci moją perspektywę akcji o której wspominasz.  Cała moja drużyna stała na A gdzie zaplantowała bombę, ty stałeś w dżungli patrząc wejście do okna od kuchni dokąd zmierzałem pół mapy na shifcie, więc napisałem "Kto patrzy takie miejsca?". Skoro masz 7k godzin to czemu grasz na pustym koncie? To samo zapytałem się w trakcie gry, ale odpowiedzi niestety nie dostałem. Pozdrawiam o7

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.