Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano

Nick: krayN
Imię: Ernest
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/krayn98 ||  STEAM_0:0:702768532
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Dosyć spore, czego pewnie nie widać po steamie - nie mam już dostępu do starego bo został sprzedany wraz z moją rezygnacją z komputera około 2 lata temu..

Jednak do rzeczy, sprawowałem funkcję admina serwera masę razy. Dodatkowo swego czasu zajmowałem się tworzeniem serwerów, jak i również byłem w ekipie Unban Team na kilku sieciach.

Właściwie od najmłodszych lat działałem w świecie cs 1.6, zaczynałem skromnie, bo jako admin serwerów/strażnik na JB - później wspinałem się po szczeblach kariery do Moderatora i Technika TS3, bo zawsze jakoś w tych głosówkach lubiłem siedzieć i tak mi pozostało do dzisiaj. Zainteresowanym jestem w stanie udostępnić nazwy sieci, na których działałem.

Staż na serwerze: Myślę, że coś około 2 tygodni.. natomiast planuje zagrzać tu miejsce długo nie zważając na wynik mojej aplikacji.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym odciążyć trochę fr0zena, bo właściwie ostatnimi czasy nie licząc Pandy tylko go widzę.

Niestety jak tylko wyjdzie zawsze znajdzie się jakiś przeklinak lub spaleniec.

Poza tym szczerze mówiąc lubię to robić, zawsze celowałem w stanowiska administracyjne i to nie dla korzyści typu flagi czy vipy etc.

po prostu dla niesienia pomocy innym i żeby przyłożyć swoją dłoń do rozwoju serwera.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam
Kontakt: Steam, dc, pw forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8): Musiałbym odkurzyć trochę umysł, ale skromne 6 na ten moment mi zostało po 2 latach przerwy.
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

• Ukończone 16 lat. +
  • Działający i sprawny mikrofon. +
  • Minimum 10 godzin przegranych na serwerze. +
  • Minimum 5 godzin przegranych w ciągu ostatniego tygodnia. +
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina+
  • Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole. +
  • Wysoka aktywność na forum i serwerze. +/-
  • Korzystanie z Discord. +
  • Brak jakichkolwiek blokad VAC. +
  • Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.