Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:NohaTツ
Data/Mapa: 18:59 / 16-05-24
SteamID: STEAM_0:0:769600401
Serwer (mod):   Web Ban, Mirage #1                    
Opis sytuacji: Ogólnie to dostałem bana w 2023 roku a w 2024 nie wiem dokladnie kiedy byl ub all wiec dostalem ub wbilem na katujemy gralem sobie na legicie nie przeszkadzajac nikomu.
Nagle naszla mnie chec na zostanie adminem by pilnowac porzadku na serwerz i wrocic do adminowania bo kiedys juz tu bylem. Moje podanie przyjelo sie cieplo lecz opiekuni zrobili research
na moj temat i wyszlo ze mialem kiedys perma za cheaty, tak cheatowalem wiem glupio ale juz tego nie robie bo mi szkoda konta i skinow. Oczywiscie bylo pokazane ze ub od ostatniego bana nie dostalem
wiec tak to gralem dalej na rzekomo aktywnym banie, ale jakby jak moglbym grac na serwerze na aktywnym permie? Wiec dostalem znowu perma za "granie na aktywnym banie". Przykro mi z tego
powodu bo przyjemnie gralo mi sie na katujemy i chcialbym wrocic do tego community i dalej grac na waszym serwerze i sie rozwijac. 
Licze na wyrozumialosc i zrozumienie, nie licze na skruche ale od dawna chodzi mi po glowie zeby napisac to odwolanie i miec juz to z glowy.
Pozdrawiam
Nohatツ

• Przykro mi 1
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.