Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ja legit jak cos

Data/Mapa: 07-08-2024 16:26:12

SteamID: STEAM_0:0:220993442

Serwer (mod):      OM4                         

Opis sytuacji: Gosciu latal odpalony(chyba) zabilem go kilka razy splakal sie ze robi hvh i dostalem bana xDDDDD

• Haha 9
Opublikowano

https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240807-1608-de_mirage.dem.zip

W praktycznie każdej rundzie po kolei stałeś z samego początku afk, po czym klikałeś perfekcyjny bunnyhop, za co szczególnie dostałeś bana.

Były pojedyncze sytuacje, które przekonały mnie do tego, że cheatujesz , a oto one:

12:50 insta wcelowanie się w boxy, przy których był smoke przez co nie mogłeś wiedzieć ze jest tam gościu, ale jednak pick i odrazu skan-przed tym BH do jungli z A,

17:55 idealny skan po raz kolejny zaraz po skoku,

Akcji typowo związanych z podejrzanym strzelaniem nie ma. Samo Twoje zachowanie zmusiło mnie do tego. Dziwne jest to, że zaraz po twoim staniu afk jest za każdym razem udane perfekcyjne BH. Moim zdaniem, nie używasz wspomagaczy dot. strzelania czy wspomagania pola widzenia, nie mniej jednak uważam, że używasz wspomagaczy dot. movementu. A na to są już niezbite dowody.

Demo przejrzałem parę razy, żeby się upewnić w 100% i osobiście uważam, że ten pan cheatuje.

Dodam też, że były może 3 bądź 4 rundy, w których nie stałeś afk i wtedy dziwnym trafem twój bunnyhop nie był już taki perfekcyjny jak po tym gdy stoisz afk. Pozdrawiam.

• Haha 2
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.