Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: SADZIK oraz konto, ktore jest ciagle banowane

Data/Mapa: 10:03 / 07-08-24            10:09 / 07-08-24

SteamID: STEAM_0:0:167123387      STEAM_0:0:220993442

Serwer (mod):     OM1                         

Opis sytuacji: XD

image.png.fba1bfd2f7d28c91734e17f6d6c5fc5c.png

Edytowane przez SADZIK
  • Haha 8
  • Przykro mi 4
Opublikowano

Czekamy na wytłumaczenie @  sitru . Szczególnie że wczoraj padały takie słowa:

IMG_0144.jpeg

PS. Uprzedzając, mam gdzieś czy było to na serwerowym discordzie czy też nie. Wszystkie blokady muszą być odpowiednio uzasadnione. Po tych słowach sądzę że tak nie było. 

• Haha 19
  • Przykro mi 1
  • Sponsor
Opublikowano

Witam. 

Co do @ SADZIK  to jest mój serwer i to ja decyduje kto na nim będzie grał a kto nie. Tym bardziej, że ten szkodnik nie będzie działać na niekorzyść mojego serwera. Bronię interesu serwera. Tym bardziej, że @ MLK.  pokazał, że jest stronniczy w wypełnianiu swoich obowiązków

• §2.11 Właściciel oraz opiekun serwera zastrzegają sobie prawo do banicji danego gracza bez podania konkretnej przyczyny! (Ban permanentny, przywilej tylko dla w.w rang).

A co do tego twojego ss wiadomości były pisane na PRYWATNYM  Discordzie więc mogłem sobie pisać co mi się żywnie podoba.

Pozdrawiam cieplutko @  sitru :serduszko:

• Haha 11
  • Uwielbiam 3
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano
18 minut temu, sitru napisał(a):

A co do tego twojego ss wiadomości były pisane na PRYWATNYM  Discordzie więc mogłem sobie pisać co mi się żywnie podoba.

Prywatność serwera zamyka się w momencie, gdy nie jest on dostępny dla osób spoza określonego grona. Prywatnym serwerem nie można nazwać Waszego discorda w momencie gdy skupia społeczność serwera Mirage #1 i jest dostępny dla każdego, randomowego bądź szarego gracza poprzez komendę lub bezpośrednie zaproszenie. Sam serwer jest również sygnowany logiem katujemy poprzez avatar serwerowy - co działa również na niekorzyść sieci.

W pewnym momencie myślę, że pomyliły Ci się role sieciowe. Nie jesteś żadnym właścicielem serwera, a śmiem twierdzić że na takiego się mianujesz. Przypomnę tylko, że admina ma obowiązek rozpisywać wszystkie demka, ale sądząc po tych słowach nadajemy chyba na innej fali.

Spoiler

Przechwytywaniedsad.PNG

Przechwytywadsadasnie.PNG

Jeśli Waszym zdaniem tak zachowuje się "top1 serwer na katujemy" (to są Wasze słowa) to macie chyba nierówno pod sufitem. Nie będę też komentował tego tekstu:

Spoiler

Przechwytywaniedasdsa.PNG

Z dniem dzisiejszym wszystkie odwołania z mirage #1 nie będą rozpatrywane na naszej sieci. Jeśli potraficie rozpisywać psilent na demku z GOTV to najwidoczniej posiadacie większe umiejętności i doświadczenie od obecnej ekipy.
Życzę miłego rozpisywania i rozpatrywania odwołań na własną rękę poza działem UBT CS2. :jaspersalut:

Z racji absurdalnego powodu blokady @ SADZIK  zostaje uprawniony do gry na pozostałych serwerach sieci (które są jej własnością).

• Lubię to! 10
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Wow 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.