Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: str8

Data/Mapa: Nuke 06.08.2024

SteamID: STEAM_0:1:793366057

Serwer (mod):  losowe moce                              

Opis sytuacji: dzien dobry bądz dobry wieczor. zostalem zbanowany permanentnie z powodow cheatow. nie posiadalem takowych na serwerach katujemy.eu. przez jakis 1 dzien roblem mega dobre staty i faktycznie moglo to wygladac jak cheaty ale trzeba zwrocic uwage tez na to ze jest to serwer losowe moce takie jak np natychmiastowe zabicie, aimbot, mnoznik co ulatwai bardzo zlikwidowanie przeciwnika. nie wiem dlaczego zostalem oskarzony o cheaty, nie bylem sprawdzony ani nic, wydaje mi sie ze osoba banujaca sprawdzila demo albo ogladala mnie i myslala ze mam cheaty. prosze o ponowne rospatrzenie moje bana. pozdrawiam i dziekuje slicznie <3

obraz_2024-08-06_160238240.png

Edytowane przez stanek
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dzien dobry
Link do demka - https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20240806-1538-de_nuke.dem.zip
runda 1 - tap na dworze, po czym lecisz za gosciem, ktory wyszedl z drzwi na kosie nie majac na uwadze ze moze ktos w drzwiach stac?
2;00 - zabijasz goscia na dworze, po czym wcelowujesz sie w czerwona gdzie no nie masz infa ani nic o nim
3;45 - skracasz dwor z samym zeusem, zabijasz chlopa i nagle smoke  na respa gdzie przeciwnik jest?

10;30 - podobnie jak runde temu tyle ze wtedy miales niewidke, skracasz domek i lecisz +w na gore nie zwrajac uwagi na to czy kogos w kwadracie nie ma miales wtedy brak rozrzutu 

malo czasowek, bo vc nie ma na demku, a nie bede naciaganych wstawiac akcji

Edytowane przez aezakmi
Lanek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

2;00 - imo czyste, ale peek w 2:10 w ścianę w model, weird 
3;45 - to śmierdzi w ch*j, leci na pewniaka ten outside i ten granat na respa też fajny

7:24 - tutaj zrezygnował z rzucenia granata na outside, bo nikogo tam nie było i od razu focus na drzwi, tez dziwne

10;30 - wlot z kosą w kwadrat też na pewniaka

Dobra robota @  aezakmi

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.