Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Jarek
Staż na forum : od końca grudnia
Wiedza na temat serwera : 10/10
Znajomość ortografii i interpunkcji 7,8/10
Serwer : cod 301
Dlaczego ty? Znam bardzo dobrze serwer, dogaduje się z każdym graczem jak i adminem. Myślę, że podolam temu zadaniu i praca wykonywana przeze mnie będzie Jak najlepsza. Kontakty z siecią naprawione więc liczę, że mi zaufacie do powrotu Deosia będę starał się go zastępować jak najlepiej
Kontakt : gg, steam, forum

@Down - Szmal

Oczywiście, że dam radę. Gdybym nie potrafił tego ogarnąć nie złożył bym podania ;)

Opublikowano

a ja jestem na TAK, powody:

- aktywność

- steam

- wiedza na temat serwera

+ / - wiek

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na nie:

- nie mam do ciebie zaufania

- myślę że aż takiej wiedzy na temat serwera nie masz

- podanie na odwal

Jestes kurwa debilem. Ja pierdole, inaczej tego się nie da napisać, bo robisz z siebie totalnego idiotę. Spokojnie, mamy już Tomka. Nie zdejmiesz go z pozycji nr 1. Większego debila nigdzie takiego nie będzie.

Zachowujesz się jak pierdolony szczyl. Co Ty chcesz osiągnąć? Znam Cie z różnych opowieści. Podobno jesteś lizodupem Little. No, no - brawo. Co do Ciebie aż mi szkoda słów na takiego kretyna jak Ty. Reprezentujesz sobą poziom intelektualny, który można porównać do KAMIENIA. Czyli oscyluje w granicach 0. Nie wiem w jaki sposób się poruszasz, bo masz wodogłowie, dysfunkcje mózgowe. Jesteś niedorozwinięty emocjonalnie, umysłowo i fizycznie. Chłopie ogarnij dupe!

Co do podania:

Tak:

* Komunikatywny

* Znasz ten serwer

• Lubię to! 3
Opublikowano

Na Tak

+ Wiek

+ Aktywny

+ Pomocny

+ Ogarnięty

+ Sympatyczny 

+ Staż 

Choć wolałbym aby ktoś z administracji objął serwer pod nieobecnosć Deoosia i potem oddano mu rangę

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak. Bardzo ogarniety czlowiek. Jak gralem z nim na cod modzie byla wspaniala atmosfera, a jako opiekun moze byc tylko lepiej

Opublikowano

Przyznać trzeba ze miałeś godnego kandydata do walki, jednak wraz z administracją podjęliśmy decyzję ze to ty będziesz nowym opiekunem ze względu na Staż oraz zaangażowanie w życie serwera. Więc witamy w ekipie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.