Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Kacper, Przejdź do rozwiązania
`iks.

Propozycja - Nowe mapy / votemap?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! 

Ciągle gramy 4 mapy na zmianę, aż do znudzenia, więc proponuje do delikatnego urozmaicenia wprowadzić stare dobre mapy z CS:GO. 

- Inferno 

- Cobblestone

Train 

- Cache 

lub niestandardowe typu de_thera / de_mills / mirror_mirage

Wprowadzić je w standardowej kolejności lub dodać VOTEMAP, aby gracze sami wybierali jaką mapę chcą grać kolejną. 

Piona!

• Lubię to! 9
  • Junior Admin
Opublikowano

Jestem za.

Jeśli chodzi o mapy można ustalić potem w osobnym temacie i głosowaniu.

@ Admin LOSOWE MOCE zapraszam do wypowiedzi jak wy to widzicie. Również zachęcam do rozgłoszenia tego tematu na serwerze, żeby szarzy gracze też się tutaj wypowiedzieli.

Opublikowano

jestem na tak
zawsze to coś nowego a kolejność map niech zostanie

Opublikowano

Coś ruszamy w tym temacie? 

Próbowałem przywolac tutaj graczy, ale brak chęci z ich strony, żeby wejść i skomentować wątek. 

Opublikowano
5 godzin temu, `iks. napisał(a):

Coś ruszamy w tym temacie? 

Tak

• Haha 1
Opublikowano

proponuje anubisa dodać bo fajna mapka :D

i weźcie te mapki w końcu dodajcie bo już nudne jest granie ciągle tych samych map 

• Rozwiązanie
Opublikowano

Temat pozostaje otwarty do ewentualnej dyskusji po zmianach.

Opublikowano

No fajnie by bylo w cos innego pograc. Duzo ludzi tez nie chce grac na acient bo fpsy skacza. ogolnie fajnie by bylo np. dodac jakis west wood czy np. aztec hehehe

• Wrr 1
Opublikowano

Jest szansa na wymuszenie zmiany mapy, jeżeli więkoszść graczy będzie za takową zmianą?

Problem pojawia się w momencie, w którym następuje crash serwera i przez kilka map z rzędu (tak jak dziś rano) jest ciagle mirage.

Czyli: ktoś wybrał mirage, następnie znów wybrał mirage, potem był crash - znów mirage.

A gracze nie mogą tego zmienić, popularne "rtv" myślę, że mogłoby być fajnym rozwiązaniem.

Opublikowano
42 minuty temu, TERSON. napisał(a):

A gracze nie mogą tego zmienić, popularne "rtv" myślę, że mogłoby być fajnym rozwiązaniem.

Tak, jest taka możliwość. Zostanie to włączone w najbliższym czasie

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.