Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:Hello Boss

Data/Mapa:01.08.2024

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199142652735/

Serwer (mod):  OM#4                             

Opis sytuacji: Grałem sobie i wywaliło mnie z serwa no obstawiałem że po prostu był jakiś restart albo coś ale nie  dostałem bana za wh xdd więc dostałem perma za wh ale kur po pierwsze nie jestem taką szmatą żeby instalować wh po drugie nie miałem takiej akcji żeby ktoś podejrzewał że mam wh nwm możecie mi kompa sprawdzić albo coś no ale xd że gram sobie normalnie na serwie i dostaje bana za wh którego nie mam, jeszcze raz nie miałem takiej sytuacji żeby ktoś nawet podejrzewał mnie o to tylko jeb i permik za nic pozdro dla Crissa.

Edytowane przez Hello Boss
Opublikowano

https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240801-2239-de_mirage.dem.zip

20:30- lock na głowę zaraz po wychyleniu, bardzo nieludzki według mnie

21;06- patrzenie przez ściany (ile jest przeciwników?)

27:20- nie boi sie wychylić paczek mid i  pickuje connector na noscopie
27:53- scan smoke, mimo iz nie wiedział, ze ktoś za nim idzie od A na shifcie
29:25- lockowanie przez sciane przeciwnika 

Nie zwracam juz nawet uwagi na to, ze masz nowe konto i 0 movementu.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

20:30 - B-

21:06 - Słyszy jak lecą. Ciężko określić czy chamsko patrzy w ścianę czy po prostu słucha ilu +/- leci. Nie jestem w stanie tego spalić, bo sam po prostu tak robię B-

27:20 - Spojrzę na to na całokształt rundy. Jakby się palił to by nie odpuścił apsów B chwile przed tym jak tam ziut przechodził. Słyszy, że się klepią w connie to wskoczył tam. Nic tutaj nie ma dziwnego B-
27:53 - Jak nie wiedział? Przecież jego teammate do niego strzelił z gali i widział, że się chowa do jungli xD B-
29:25 - To jest jedyna akcja która ma sens się znaleźć w tej rozpisce. Jednak i tak lockiem bym tego nie nazwał, bo celownik nie synchronizuje się z modelem, imo przypadek, ale niech będzie B+/-

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.