Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wróciłem do gry gram sobie 4 fun czasami. Głównie gram klasą Dezerter. Moje odczucia są takie:

- poprawić błąd z respieniem się na respie wroga w klasie dezerter oraz perkach o ile takie jeszcze są z szansą na resp u wroga :

chodzi o to, że umiejętność taka / perk są trochę bez sensu bo sekundę po zrespieniu się leżymy bo z automatu nawalają do nas wszystkie boty jesteśmy w stanie zabić max 2 osoby bo od razu wali do nas np 5 botów, nie da się ugrać nic z zaskoczenia jakoś rozegrać tego tak jak to powinno być przykładowo wypuścić ludzi z respa i potem bić ich po plecach. Już lepiej zabrać tą umiejętność i dać coś innego typu ubranie wroga, he 1/3 na natychmiastowe i ciche kroki, wolę to i zrobić sobie 4/5 fragów na rundę niż zrespić sie u wroga i zabić 2 osoby max i zginąć xD

No trochę to nielogiczne, w tej klasie / perku chodzi o efekt zaskoczenia przeciwnika, nie możesz tego zrobić bo sekundę po respie wali do ciebie każdy bot z przeciwnej drużyny, jaki to ma sens?

- zwiększyć procent na resp u wroga:

są takie mapy gdzie przez całą rozgrywkę respi nas 1 raz na mape, trochę mało

- perk druga szansa - opis mija się z rzeczywistością:

w opisie perka jest, że respimy się z 50 hp na respie, a respi nas z naszym full hp, miałem go 3 razy sprawdzałem i za każdym razem zamiast 50 jest full hp przykladowo u mnie 140

• Lubię to! 2
Opublikowano

Aktualizacja wczoraj na mapie de Lidl ani razu się nie zrespiłem u wroga na respie stąd mówię że klasa powinna dostać BUFF i to najlepiej prędko do z tego co pisał 🐼 na serwerze to raczej reset nie będzie szybko a klasa tak na prawdę nie ma nic 

Opublikowano

Boty zostaną, a skalibrowanie ich w ten sposób by kogoś nie biły jest nie do zrobienia, bo potem w trakcie rundy byłby duży problem, dlatego zostanie to tak jak jest, dezertera na ten moment nie zmieniamy, poprawimy opis perku druga szansa

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.