Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick podejrzanego: Cztery18

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:762453037

Rodzaj cheata: Aimlock/wh.

Data/Mapa: Dzisiaj, miraż.

Serwer (mod): Mirage#1

Dowody (link do demka): https://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240731-1605-de_mirage.dem.zip

Skipnijcie sobie do ostatniej czasówki, jeśli nie chcecie tracić czasu. Spalona totalnie. 

1:07 - ta runda wygląda dosyć dziwnie, każdy peek na model jest praktycznie idealny. Najbardziej zaciekawił mnie ten frag na szczurze, oponent mógł cofać do tyłu, wystrzelał cały magazynek, a on idealnie po wychyleniu był gotowy na peek terro na okno i przeciągnął natychmiastowo celownik.

9:41 - czy ja mam zwidy, czy ten celownik dziwnie się zachowuje podczas jego strzelania?

9:52 - fajny sidestep i peek xddd +bbb

12:20 - i znowu wychyla idealnie w timing na modele. Na moje: brawurowy wyskok z kuchni spowodowany jest tym, że leek przechodzi głębiej w apsy, widząc to, postanawia wykorzystać ten moment, by wyskoczyć niezauważony idealnie na model (terro w tej sytuacji mógł zrobić pierdyliard rzeczy, cofnąć na shift w za bs/ławkę, wejść mu timingowo w kuchnię, bo tupie jak słoń i nie byłoby w tym nic zaskakującego, podejść bliżej okna w kuchni i się wcelować czy nawet zachodzić mu na plecy), po czym biegnie w site, ZNOWU idealnie w timing przeciąga celownik po modelu, który peekuje oczywiście pod niego.

13:08 - nie oglądałem swojego pova nigdy z ffa, więc nie wiem czy ten celownik znowu dziwnie się zachowuje, czy jest to norma na BETATV.

19:27 - XDDDDDDDDDDDDD HJAHAHAHAHAAH jaki lock celownika na modelu +bbbbbbbbbbbbbb

^ za to już perma możecie dać, nie ma sensu dalej oglądać tak naprawdę. Kolejny talenciak z FFA. :xdd:

Aż dziwne, że nikt nie sprawdza tych nowych kont. 

Edytowane przez kejmaN.
  • Lubię to! 6
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.