Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:hope

Data/Mapa:mirage

SteamID:STEAM_0:0:544880001

Serwer (mod):  MIRAGE                             

Opis sytuacji: Siema ogólnie sytuacja wygląda tak, że jakies 5min temu po 3 dniach włączam cs'a i próbuje wejść na serwer za pierwszym razem kickuje próbuje 2 raz tez kickuje wiec się domyślam, że dostałem bana sprawdzam dashboard i jest nadany ban za rzekome wh  dnia i godz 27.07.2024  21:31 gdzie jestem przekonany, że nie grałem o tej godzinie  widze też brak już możliwości odwołania od bana bo jest na to 48h na ale tak jak mówię wchodzę  po raz drugi od 3 dni na wasz serwis i dopiero teraz dowiedziałem się o banie i proszę o dowody na rzekome wh a jeśli ban jest nadany przypadkiem to o rozpatrzenie tego odwołania. 

Pozdrawiam

Edytowane przez hope
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Rozpiska @  -P-I-W-K-0-

1:55- W miare normalny peek do okna, natomiast mając flesha peekuje prawą stronę okna, do tego gdy enemy w konekcie zbliża się, leci celownikiem szybko konektor  (+/-b)
3:00- Nie słyszał tam chłopa w ogóle, natomiast zrobił zawrotę i wcelował się idealnie w typa głowę, nie sprawdzając praktycznie żadnej pozycji innej przy tym (+b)
5:45- trochę zbyt idealne wychodzić pałac i idealnie wcelować się w typa na shorcie, nie sprawdzając przy tym totalnie nic  + w dalszej akcji widać że wie o typie z kuchni... ( +/-b)
6:53- Poraz kolejny wychodzi idealnie wcelowany w typa w oknie, nie sprawdzając nawet lewej strony... (+/-b)
17:53- peek idealnie w typa  na midzie, mimo to że mógł stać gdziekolwiek, następnie peekuje na niego wcelowany już przez ścianę + od razu wcelowany na typa spod okna (słyszał że się palił, ale mógł wejść do cona itp...) (+b)
19:57- szybki obrót żeby sprawdzić gdzie są enemy, raczej nie przypadkowy... (+b) + niezły peek na mida... (+/-b) + zaczyna kucać wcelowany w typa zanim peeknął z undera (+/-b)

Rozpiska moja

1:57 b+/- Nienaturalny pick i reakcja na przeciwnika przez ścianę
1:58 - 1:59 b+/- Przeciwnika z okna (prawa strona) nie widać, zaraz reakcja na łącznik
5:46 b+/- Sprawdzania zero, pick na typa od gali
6:53 b+ XD
10:38 b+/- Dobry plant, nie wiesz nic o sytuacji z kuchni, a plantujesz centralnie na nią
12:23 b+

14:26 b+/-

Ban zostaje

• Lubię to! 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.